Συγκλονίζει ο Άγγλος φίλαθλος: “Ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Όλοι οι άνθρωποι εδώ έχουν ΦΙΛΟΤΙΜΟ”!

Κοινοποίηση:
agglos-olympiakos

Ο Φίλιπ Τέιλορ κατάγεται από την Αγγλία κι… επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα την Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Πρίν από δύομισι περίπου χρόνια έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο, που ήταν Ελληνοκύπρια κι από τότε πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» να βλέπει τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Άγγλος οπαδός, που μοιάζει ν’αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Έρχομαι στον Ολυμπιακό και βρίσκω ότι όλοι έχουν φιλότιμο Το φιλότιμο σημαίνει από την καρδιά σου. Όλοι με υποδέχτηκαν και με άκουσαν γι αυτό πιστεύω στον Ολυμπιακό.

Έρχομαι τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, μπορεί και δύο. Τον Ιανουάριο ήρθα δύο φορές για να δω αγώνες Σούπερ Λιγκ. Το Φεβρουάριο ήρθα για το μνημόσυνο της Θύρας 7, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τον σύλλογο. Τον Μάρτιο ήρθα για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Απρίλιο για τη φιέστα.

Όλοι όσοι δουλεύουν εδώ είναι φανταστικοί. Η μπουτίκ επίσης είναι καταπληκτική, όπως και τα ρούχα του Ολυμπιακού. Είναι μια νέα οικογένεια. Ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Όλοι οι άνθρωποι εδώ έχουν φιλότιμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: