Συγκλόνισε για μια ακόμα φορά η μυρτώ – Βρέθηκε στο ΟΑΚΑ να δει την αγαπημένη της ομαδα- Το ιδιαίτερο δώρο των παικτών της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ImageHandler

Μια ξεχωριστή παρουσία βρέθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Η Μυρτώ, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι από το 2012, μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε στην Πάρο, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης της ομάδας και πανηγύρισε μαζί της τη νίκη.

 Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς, οι Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες έβγαλαν μαζί της αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ ο Πορτογάλος της δώρισε τη φανέλα του.


sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να θυμισουμε λιγακι οτι η κυβερνηση του μαστουρωμενου μπλοκαρε τα χρηματα που συγκεντρωσε η ομογενεια των ΗΠΑ για την Μυρτω , για γραφειοκρατικους λογους…!!!!
    Ετσι η ΧΑ αγορασε τα μηχανηματα υποστηριξης για την Μυρτω που τα ειχε αμεση αναγκη

  2. το κοριτσι πηγε στο γηπεδο και ειχε την αγαπη των παικτων και των δυο ομαδων ολη η χωρα με την οικογενεια της μυρτως ειμαστα. αυτα να τα βλεπει καποιος που το παιζει πρωθυπουργος της ελλαδας και πηγαινει για συμπαρασταση σε αφγανους πακιστανους κλπ θα επρεπε να ντρεπεται

  3. Όλοι οι οπαδοί θα πρέπει να σηκώσουν πανό για την Μυρτώ μας

Comments are closed.