Συμβαίνει τώρα:Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους Τούρκους νεκρούς μεταλλωρύχους στα Προπύλαια

Κοινοποίηση:
sigkentrosi-allileggyhs-tourkous-metalloryxous-2

Άτομα του ευρύτερου εξωκοινοβουλευτικού χώρου της αριστεράς πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση για τους νεκρούς μεταλλωρύχους της πόλης Σόμα της Τουρκίας.

sigkentrosi-allileggyhs-tourkous-metalloryxous-1

Οι συγκεντρωμένοι εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη τους στους Τούρκους εργαζόμενους .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Tζαμί οι Αγιά Σοφιά?
    Βρωμότουρκοι, ξανασκεφτήτε το.

  2. Πρώτες ύλες γιά τούς σφαγείς τών χριστιανών τής Συρίας.
    Στά παλιά μας τά υποδήματα οι ανθρακωρύχοι, οι οικογένειές τους καί όοολο τό τούρκικο σκυλολόι ( σόρρυ, σκυλάκια ).

  3. Στειλτε τις αναρχοαπλυτες πακετο στην τουρκια για συμπαραστση στα οθωμανα,πριν τους στειλετε πλυντε τους με σαπουνι νανε καθαροι.

  4. ΒΡΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ?ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΓΩ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

  5. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…….ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ….ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΕΣΚΑΠΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟ 22 ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ???ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΖΩΑ!!!!!!!!ΩΣ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??/////

  6. 7000 Νεκροι Ελληνες…1.500.000 περιπου ανεργοι….και δεν γινεται τιποτα…κανενας δεν παει φυλακη…και στις καλπες παλι τα ιδια ζωα θα ψηφισετε…καλα να παθουμε τοσο μ…. που μαστε!!!

  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙ

  8. ρε ξεφτιλες αριστεροί έχουμε 7 χιλιάδες νεκρούς στην Ελλάδα και δεν έχετε βγάλει τσικουδιά.αι στο διάολο ανθελληνες πάρτε την προίκα σας και πάτε στα αδερφια σας στην Τουρκιά.και οτάν βγάλουν τα χατζαρια να σας πάρουν στο κυνηγητό βλακες νεοέλληνες μην γυρίζετε πίσω.πάω να ξερασω με το Πανο που είδα και έρχομαι.αμα θεωρειται τους τούρκους αδερφια σας να πάτε στην μάνα του Ισαάκ και σολωμού και να τους το πείτε.

Comments are closed.