ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Μυτιλήνη: Λαθρομετανάστες έκλεισαν το λιμάνι και απαιτούν: “Φέρτε μας τώρα πλοίο για τον Πειραιά”! (φωτο)

Κοινοποίηση:
metanastes-mytilini

Αυτή την ώρα μετανάστες που βρίσκονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης… έκλεισαν τον κεντρικό δρόμο στην Προκυμαία μπροστά από το Τελωνείο που οδηγεί στην προβλήτα όπου δένουν τα πλοία.

metanastes22815-2

Με τον τρόπο αυτό θέλουν να διαμαρτυρηθούν για το ότι ενώ έχουν στα χέρια τους το «χαρτί ελευθερίας» δεν μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τα πλοία της γραμμής και να φύγουν για τον Πειραιά.

lesvosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

  2. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ

    1. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

  3. ευκαιρια τωρα στην αναμπουμπουλα να σπρωχναμε και μερικες “παλιοσειρες”

  4. Μόνο ένα πλοίο θέλετε; Ζητήστε καλύτερα κρουαζιερόπλοιο, για δωρεάν διακοπές στα Ελληνικά νησιά! Με πισίνα, αστακομακαρονάδες και κοκτέιλ στο μπαρ του κρουαζιερόπλοιου, ή μήπως θέλετε τσάρτερ; Βρε άντε μου στα τσακίδια από δω που μπήκατε με το έτσι θέλω παράνομα στη χώρα μου και έχετε και απαιτήσεις!!!!

  5. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ Η ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΥΡΙΣΤ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΟΗΤΕ?

    1. Και εγω το ιδιο σκεφτομαι. Αλλα ειθελα να ξερω πρωτον που θα βρουνε λεφτα για εισητηριο και εξοδα ( φαγητο ) στο ταξιδι;
      Τι θα κανουν στον Πειραια οταν φτασουν;
      Θα ελεγα να παει ενα καραβι που χωραει 2500 ατομα να βαλει και αλλους 1000 παραπανω, ολοι δωρεαν και ο καπετανιος να το παει στην Τουρκια να το αφηση. Εκει να βαλει φωτια στην μηχανη και να τους παρατησει!!!!!
      Καλα τα λογια αλλα η μονη λυση πρεπει να ερθει απο εμας. Η Χρυση Αυγη να σχηματισει ομαδες ( γιατι αυτα τα ψοφημια οι καταδρομεις και οι ΟΥΚαδες της πλακας που θα προστατεψουν την πατριδα αν βρεθει σε κινδυνο )εχουν χεστει επανω τους.
      Οποιος “Ελληνας ” δωσει δουλεια σε αλβανι, βουλγαρο, πακιστανο, αραπη κ.λ.π. λαθροβοθρο, λαθρο εποικο και μουσουλμανο του κερατα να τον βουταμε να τον τουλουμιαζουμε στις φαπες.

  6. Εγω θα τους γαζωνα να μη μεινει κανεις ορθιος………………………..Μπ@σταρδοι πισωγλεντηδες που τους φερατε και τους κρατατεμεσα στην χωρα μας……………………………….ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

  7. Ενώ αν σταματήσεις με τη μηχανή μισό λεπτό στο λιμάνι για να ξεθαμπώσεις τη ζελατίνα σου, αμέσως ορμάνε απάνω σου οι λιμενικοί…

  8. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ Η ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΥΡΙΣΤ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε

  9. Μηπως εχουν ξεχασει οτι εχουν μπει παρανομος στην χωρα?

    ειναι δυνατον εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτου του τοπου να τα ανεχομαστε αυτα?

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ πλεον οτι δεν ειναι θεμα ανθρωπισμου?
    Η ΕΛΛΑΔΑ υποφερει και αυτη ειναι προσθετο προβλημα στην ηδη πληγομενη πατριδα μας……

    ΕΙΝΑΙ δυνατον να σκαει ενα τσουρμο απο 100.000 “προσφυγες¨” και οι κυβερνησει να χτιζει λυομενα, δωρεαν φαγητα…. τοσοι ΕΛΛΗΝΕΣ που χανουν σπιτια? κοιμουνται στον δρομο? αυτοι δεν ζουν την δικια τους “ΣΥΡΙΑ”
    δεν εγιναν “προσφυγες¨” μεσα στην ιδια τους την χωρα?? ποιος τους βοηθησε?

    η κ ΤΑΣΙΑ? ….

    ελπιζω οι ΕΛΛΗΝΕΣ να ξυπνησουν και να ψηφισουν ενα πατριωτικο κομμα

    ΕΑΝ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι αυτο το κομμα ναι…ψηφιστε τους…εαν οχι… δοκιμαστε τους…. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ., ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ….ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….

Comments are closed.