Συνέντευξη της Αγγελικής Γεννατά – Βλαχοπούλου υποψήφιας με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”

Κοινοποίηση:
gennatavlahopouloul1

Διαβάστε για ποιο λόγο αποφάσισε  η οικονομολόγος κ.Αγγελική Γεννατά , να πολιτευθεί στην πρώτη γραμμή δίπλα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Ολη η συνέντευξη:

Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για τον εαυτό σας ;

Ονομάζομαι Γεννατά Μαίη Βλαχοπούλου Αγγελική ,είμαι παντρεμένη και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Έχω αποφοιτήσει από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών τμήμα οικονομικών επιστημών και ασκώ το επάγγελμα του οικονομικού επιστήμονα τα τελευταία είκοσι χρόνια .Στην εικοσαετή επαγγελματική μου διαδρομή έχω διατελέσει οικονομική διευθύντρια σε αρκετές εταιρείες και παράλληλα διατηρώ λογιστική εταιρεία με αντικείμενο την επόπτευση και παρακολούθηση εταιρειών.

 Πότε και πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τον πολιτικό χώρο -Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγη-.

Γνωρίζοντας μέσα από την κοινωνική και επαγγελματική μου συναναστροφή τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο έναν άνθρωπο αφυέστατο ,καλλιεργημένο, μορφωμένο, ανιδιοτελή, με αγάπη για την πατρίδα και το Ελληνικό Έθνος μου κέντρισε το ενδιαφέρον να ασχοληθώ με την πολιτική. Επιπλέον ανήκοντας στην επιστημονική ομάδα του κόμματος στη Βουλή ως επιστημονική συνεργάτιδα στα θέματα οικονομίας και οικονομικών και συμμετέχοντας στο κοινοβουλευτικό έργο αντιλήφθηκα ότι η χώρα αυτή έχει ανάγκη από ανθρώπους με εμπειρία ,γνώση ,ανιδιοτέλεια, αλλά και αγάπη για την πατρίδα, προκειμένου να ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Δεν γίνεται να παραδώσουμε την χώρα στα παιδιά μας σε αυτή την τραγική κατάσταση. Θίγομαι πρώτα ως μάνα και μετά ως Ελληνίδα.

 Πώς, και αποφασίσατε να πολιτευτείτε στην τοπική αυτοδιοίκηση με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής.

Η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους Αθηναίους Πολίτες. Δεν θα μπορούσα να μην συμμετέχω στον αγώνα αυτό. Θεωρώ ότι το οφείλουμε στον Αθηναίο Πολίτη που πλήττεται όσο κανένας άλλος από την εγκληματικότητα ,το παραεμπόριο και την φτωχοποίηση. Είναι ποτέ δυνατόν να μην μπορείς να περπατήσεις στην γειτονιά σου, τα παιδιά μας να είναι εγκλωβισμένα στα σπίτια, οι πλατείες να είναι απροσπέλαστες λόγω επικινδύνων και κακοποιών στοιχείων; Το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων ιδιοκτητών του ιστορικού κέντρου, αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τις περιουσίες τους και να μεταναστεύουν στην περιφέρεια ,όχι γιατί το επιθυμούν ,αλλά γιατί εξαναγκάζονται .Καθημερινά κλείνουν μαγαζιά η ανεργία μαστίζει κάθε νοικοκυριό. Συμμετέχοντας στον Συνδυασμό του Ηλία κασιδιάρη τόσο εγώ όσο και οι συνυποψήφιοι μου , που είναι όλοι επιστήμονες, επαγγελματίες, άνθρωποι με υψηλό μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο ,άνθρωποι με έντιμη διαδρομή σε αυτή την ζωή , στρατευόμαστε για έναν και μοναδικό σκοπό: «ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

 Τι προσδοκάτε για την Αθήνα;

Αυτό που εμείς επιθυμούμε είναι να την κάνουμε ξανά Πρωτεύουσα των Ελλήνων. Όραμα μας είναι να γίνει η πιο λαμπερή πρωτεύουσα της Ευρώπης, να προκαλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον όχι μόνο για το πολιτισμικό της παρελθόν και τα ιστορικά μνημεία της που είναι μοναδικά στον κόσμο, αλλά και για την ασφάλεια της, την καθαριότητα της ,την αίγλη της που τα τελευταία χρόνια έχουν καταρρακωθεί.

Θα δώσουμε την δυνατότητα στον ΄Ελληνα πολίτη μέσω κοινωνικών και οικονομικών διευκολύνσεων που θα παρέχουμε, να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του και θα πολεμήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο την διαφθορά και την ανέχεια που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια.

 Ποια η σχέση σου με τους άλλους συνυποψήφιους σου;

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν πλήττεται από «κακές σχέσεις», εσωστρέφεια. Δελφίνοι και οι καρεκλοκένταυροι δεν υπάρχουν στο κόμμα της Χρυσής Αυγής. Οι σχέσεις όλων των στελεχών διέπονται από σεβασμό και αλληλεγγύη .Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα πολυσυλλεκτικό, έρχονται κοντά μας πολίτες από όλα τα παλαιά κόμματα αλλά και από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τους δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές μέσω των ψηφοδελτίων μας σε όλη την Ελλάδα.Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συμμετέχουν πάνω από δύο χιλιάδες υποψήφιοί σε όλη την Ελλάδα .Είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοια συμμετοχή .Αγκαλιάζουμε όλους τους πολίτες χωρίς προκαταλήψεις ,μας ενώνει η αγάπη μας για τις πόλεις μας και για την πατρίδα μας.

Ποια η θέση της γυναίκας στα πολιτικά δρώμενα της Χρυσής Αυγής;

Οι γυναίκες συμμετέχουν δυναμικά στα πολιτικά δρώμενα. Τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Αυγής τα στελεχώνουν γυναίκες με προσωπικότητα και με άποψη. Δίνεται η δυνατότητα σε νέα πρόσωπα χωρίς πολιτικό παρελθόν να συμμετέχουν ενεργά και να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον.

 Ποια είναι η σχέση σου με τον υποψήφιο Δήμαρχο;

Η σχέση μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη είναι σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης .Μας ενώνει η αγάπη για την Αθήνα, η αγωνία για το μέλλον της Πατρίδας. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ένας νέος άνθρωπος με ήθος ,δυναμική ,μεγαλοψυχία και πάνω απ΄όλα διαθέτει όραμα για τον Δήμο Αθηναίων. Εγώ γνωρίζω έναν άλλο Ηλία από αυτόν που τα ΜΜΕ εμφανίζουν. Πρόκειται για έναν νέο πολιτικό ,που όσοι τον γνωρίζουν από κοντά τους κερδίζει. Και η Αθήνα έχει να κερδίσει πολλά με Δήμαρχο τον Ηλία Κασιδιάρη.

 ΓΕΝΝΑΤΑ ΜΑΙΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

karta-vlaxopoyloy

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: