ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛ.ΑΣ λίγες μέρες πριν το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! Δεύτερο “χτύπημα” μέλους του Ρουβίκωνα!«Δεν θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν – Κατανοητό;»

Κοινοποίηση:
ROUB13-768x512

Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, για τη Μακεδονία και το Σκοπιανό, επισκιάστηκε από σοβαρά επεισόδια σε διάφορα σημεία της συμπρωτεύουσας. Αποκορύφωμα το κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη και τυλίχθηκε στις φλόγες, με τις Αρχές να ανησυχούν ιδιαίτερα για το επερχόμενο συλλαλητήριο της Αθήνας. Την ίδια ώρα, η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας εμφανίζεται… ξεκάθαρη.

Ο Ρουβίκωνας, το συλλαλητήριο της Αθήνας και η έντονη ανησυχία

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, εκ των πλέον δραστήριων μελών της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, με δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Facebook, δείχνει πως οι ανησυχίες των Αρχών για τυχόν επεισόδια την Κυριακή, 04.02.2018 στο κέντρο της Αθήνας, είναι… τουλάχιστον βάσιμες.

Η πρώτη του ανάρτηση ανέφερε:

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους«.

Δείτε την

Λίγο αργότερα κι ενώ η παραπάνω ανάρτηση έκανε τον γύρο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, το μέλος του Ρουβίκωνα επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση.

Στην οποία ανέφερε: «Απασφαλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εαν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν.
Κατανοητό;«.

Δείτε την δεύτερη ανάρτηση συλλαλητήριο

Ελπίδα όλων είναι φυσικά όλα να κυλήσουν ομαλά την ερχόμενη Κυριακή. Και να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Ή και… χειρότερα, αν υπολογίσει κανείς πως οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Αθήνα περιμένουν περισσότερο κόσμο από όσο συγκεντρώθηκε στην συμπρωτεύουσα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. γνησιος αναρχικος ειναι αυτος που δε δινει τιποτα στο κρατος και δε παιρνει τιποτα απ αυτο. κανενα ελεος και σεβασμος στους γιαλαντζι αναρχικους. γνησιοι αναρχικοι γαμηστε τους υπαλληλους του σωρρος και τους αριστερους εμμισθους πουθεναδες οπου τους πετυχετε. κατανοητο?

  2. ΡΙΞΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΗΜΑΤΑ ΣΕΝΑ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΑΣΒΕΣΤΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!

  3. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τα ανάρχια με αυτά που έπαθαν στη Θεσσαλονίκη έχουν χεστεί από το φόβο τους και με αυτές τις αναρτήσεις απλά παρακαλάνε τους μπάτσους να τους προστατέψουν.Πως κάνετε έτσι ρε ανάρχια για πέντε φάπες που εισπράξατε στη Θεσσαλονίκη και ας είχατε όλη τη μπατσαρία να σας προστατεύει;Όταν κάνατε τους μάγκες στα 15χρονα κοριτσάκια που τα τραμπουκίσατε ήταν καλά ρε μουνόπανα;Στα 15χρονα κοριτσάκια και με τις πλάτες των μπάτσων ήσασταν μάγκες αλλά μετά που βρεθήκαμε κάνατε ότι δεν ξέρατε τίποτα ε;Το τι πάθατε όμως το ξέρετε ρε κωλόπαιδα γιαυτό τώρα παρακαλάτε τους μπάτσους να σας προστατέψουν.Καταλάβετε το γαμημένοι,πρώτα θα κρεμάσουμε τους δοσίλογους τυράννους και μετά σειρά θα έχετε όλα εσείς τα τσιράκια τους.Α και ένα τελευταίο σκουπίδια στην πρεζοφωλιά σας δεν ήταν φωτιά ήταν απολύμανση για να μην κολλήσει ο κόσμος χολέρα.

  4. ρουβικωνας. αναρχική συλλογικοτητα. δυο απολυτα αμοιβαιως αποκλειομενες λεξεις. ακριβως αντιθετες. τοσο αναρχικοι ειστε . οι αρχηγοι παιρνουν το παραδακι και οι αγραμματοι ακολουθουν. ΑΕ εταιρεια συμφεροντων γνωστων κυκλων

  5. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ & ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ..
    ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 509/47 ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

  6. 1. Aν θελανε απο την ΕΛ.ΑΣ θα κλεινανε και το indymedia και θα πιανανε και σενα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ οπως δεν ηθελαν να σας συλλαβουν οταν διαλυατε την Ερμου το καλοκαιρι μερα μεσημερι.
    2. Εισαι βαλτος παρακρατικος εμμισθος και θες να δικαιολογησει η Ασφαλεια 3000 ρουφιανους δικους της να παρακολουθουν εμας στο συλλαλητηριο και γιατι οχι να κανετε επισοδεια για να διαλυθουμε (κλασικα).
    Λυπαμαι. Σας αναγνωριζω ολους. Ειτε φατσικα, ειτε ενδυματολογικα, ειτε σωματικα, ειτε ενεργειακα.
    Καταλαβατε αγορακια με τους μεγαλους τετρακεφαλους, τα σπορτεξ και το τσαντακι;;;

  7. Αυτεπαγγελτη διωξη του εισαγγελεα,για τρομοκρατηση και ευθεια απειλη προς το λαο.Ονομαστικα…Κατανοητο??Βλακομουτρο,ε βλακομουτρο που εχεις κωλο και απειλεις κιολας….

    1. ο εισαγγελεας; αυτος που φοβαται να κυνηγησει την ΕΛΣΤΑΤ, τον παπαντωνιου και τον Σημιτη; Τον Παγκαλο και τον ΓΑΠ; ξυπνα ρε φιλε.

  8. Αναφέρονται σε “φασίστες” που έβαλαν τις φωτιές. Δηλαδή ομοιδεάτες τους την έβαλαν την φωτιά. Γιατί οι μόνοι φασίστες στην Ελλάδα είναι οι ίδιο οι Ρουβινκώνες και η προδοτική κυβέρνηση που υπηρετούν (και δήθεν ορισμένες φόερες κάνουν ότι αντιτίθενται σε αυτή).
    Όλοι στο συλλαλητήριο, όμορφά ωραία και ειρηνικά! Δεν θα τολμήσουν να κάνουν τίποτα γιατί απλούστατα τις “μαγκιές” τις κάνουν όταν αυτοί είναι 50 εναντίων ενός.

  9. Το αυτονόητο λέει ο σύντροφος, ανοιχτά και επώνυμα, σε αντίθεση με τους φασιστικούς κύκλους που δρουν τη νύχτα. Τι δεν καταλαβαίνετε;

    1. αναρχία σημαίνει πρωκτοί σκυλανοιγμένοι θες να πεις;

    2. Ρε στημένε, εδώ βάψατε την Πρεσβεία του Ισραήλ κι αυτοί μόνοι τους είπαν να μη σας πιάσουνε (ΚΙΣ). Ποιούς θες να δουλέψεις ρε μπαγλαμά; Που άμα πάει Έλληνας πολίτης κανονικός, όχι παρακρατικό φιλαράκι της κυβέρνησης όπως εσείς, στα 100 μέτρα που θα πλησιάσει θα τον πάνε σηκωτό σε κάσα.

    3. Τι ανοιχτά και επώνυμα μωρή κότα; που βγάλατε ανακοίνωση στο indy ότι κρίνατε σωστό να αφήσετε τις καταλήψεις μόνες τους, είστε κότες όσο δεν πάει, όταν δεν μπορεί ο νόμος να σας προστατέψει τρέχετε να κρυφτείτε. Την επόμενη του συλλαλητηρίου κάνατε πορείες, γιατί όχι την ημέρα που ήταν στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος;;; Θα σου πω εγώ γιατί.. Γιατί είστε κότες. Ξέρουμε ήδη τις κινήσεις την Κυριακή.

  10. ρουβικωνας…ο στρατος της εγκληματικης οργανωσης του κερατα και της συμοριας τους….

  11. Ρουβικωνας κα πράσινα άλογα…επαναστάτες χωρίς λόγο και αιτία η μάλλον δεν ξέρουν καν γιατί επαναστατούν…δε γαμιεσε Ρουβίκωνα …και που σαι θα μας κλάσεις τα παπάρια…πληρωμένα πουτανακια…χαφιέδες ε χαφιέδες…

  12. Γαμημενοι ρουβικωνες θα σας μπει το κονταρι της σφουγγαριστρας απο τον κολο και θα σας βγη απο το στομα

  13. Το γύρισε η πουτανίτσα, για να μην τον τσιμπήσουν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οτι και καλά θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Κλάμα για στοχοποίηση από τα ΜΜΕ που αβαντάρουν τους αναρχικούς. Ποιά τα ΜΜΕ που έχουν βάλει τα κλάματα σε live μετάδοση όταν καίγονταν τα μηχανάκια των άπλυτων στον Ασπρόπυργο. Κι ήταν η κάρια η Δρούγκα του MEGA και έλεγε πως προκαλούσαν οι Χρυσαυγίτες που ήταν στην Τοπική και όχι οι άπλυτοι που περνούσαν με μοτοπορεία από κάτω.

  14. Δεν πειράζει είμαστε πιο πολλοί, θα τους εξαφανήσουμε.

  15. Προτού μας σφάξουν οι τσόγλανοι του ρουβίκωνα να βγάλουμε εμείς τα μαχαίρια και να τους γαμήσουμε τη κομμουνίστρια μάνα τους

  16. Mάλλον δημόσια υπάλληλος επί ΠΑΣΟΚ θα ήταν η μαμά του Καλαϊτζίδη κι είχε φετίχ με τις σφουγγαρίστρες τη δεκαετία του 1980. Άλλωστε φανταστείτε πόσα νόθα παιδιά ΠΑΣΟΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ που πηδούσαν τις υφιστάμενες τους θα υπάρχουν από τότε διάσπαρτα.

  17. Προσπαθουν να φοβισουν τον κοσμο για να μην παει στο συλλαλητηριο,τα ανθελληνικα σκουλικια λυσσανε

  18. Τα μέλη του ρουβίκωνα γιατί είναι έξω κύριοι εισαγγελείς ? Φοβάστε μην σας κάνει ντα ο Τσίπρας ?

  19. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΩΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Comments are closed.