Συνελήφθησαν οι Ρομά στην Λακωνία που παρουσίαζαν…ως δικά τους δυο 4χρονα παιδιά !

Κοινοποίηση:
xeiropedes_473_355

ΣHMEPA (22.05.15) & ΩPA 18.00 ΣTH ΔIEYΘYNΣH AΣTYNOMIAΣ ΛAKΩNIAΣ ΣTH ΣΠAPTH…. AΠO TON ΔIEYΘYNTH AΣTYNOMIAΣ ΛAKΩNIAΣ A/Δ TOYΦEΞH ΣTAYPO & TON ΔIOIKHTH TOY TMHMATOΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣΠAPTHΣ A/A AΓPANIΩTH ZAXAPIA, ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI ΠAPOYΣIAΣH YΠOΘEΣHΣ ANEYPEΣHΣ 2 ANHΛIKΩN ΠAIΔIΩN ΣTH ΛAKΩNIA, HΛIKIAΣ ΠEPIΠOY 4 ETΩN, ΠOY OΠΩΣ ΠPOEKYΨE ΔEN EINAI BIOΛOΓIKA TEKNA TΩN ΦEPOMENΩN ΩΣ ΓONEΩN TOYΣ, OI OΠOIOI KAI ΣYNEΛHΦΘHΣAN.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά χθες για το θέμα: Σάλο προκαλεί στη λακωνική κοινωνία η αποκάλυψη ότι δύο οικογένειες Ρομά που διαβιούν σε καταυλισμό στην Τραπεζοντή Φάριδος, ελέγχονται για υπόθεση παράνομης υιοθεσίας ή αρπαγής δύο ανηλίκων!

Χαρακτηριστικό που ενισχύει τις υποψίες και στις δύο επίμαχες περιπτώσεις, είναι ότι τα παιδιά διαθέτουν χαρακτηριστικά τα οποία δεν συνάδουν με τα γνωρίσματα των γονέων. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα αποτελέσματα εξετάσεων DNA που παρήγγειλε η Αστυνομία, δείχνουν ότι οι Ρομά δεν είναι οι βιολογικοί γονείς των δύο παιδιών.

Οι φερόμενοι ως γονείς έχουν τεθεί σε περιορισμό από την Αστυνομία, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ αξιοποιούν κάθε στοιχείο και δεδομένο προκειμένου να οδηγηθούν στις απαιτούμενες αποδείξεις που θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης, είναι ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή, αρκετοί Ρομά συγκεντρώθηκαν έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, αναμένοντας νεότερα για τις παραπάνω υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ 2 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ- ΤΟ ΤΕΣΤ DNA ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ “ΕΔΕΙΞΕ” ΑΠΑΓΩΓΗ! MEΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ- ΡΟΜΑ “ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ” ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Φωτογραφιες των παιδιων εδω και τωρα στη δημοσιοτητα

Comments are closed.