Συνελήφθησαν σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη 19 άτομα για διάφορα αδικήματα

Κοινοποίηση:
astynomia

Συνολικά 29 άτομα κατελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης να επιδίδονται σε παράνομες δραστηριότητες, ωστόσο συνελήφθησαν 19 άτομα το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 4 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 11 μηνών, για απόπειρα ληστείας, κλοπή και αντίσταση. Επίσης, συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα και κατασχέθηκαν 160 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Επιπλέος συνελήφθησαν 6 άτομα για ναρκωτικά, 4 άτομα για κλοπές, 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων και 3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, σε καφετέρια στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, διαπιστώθηκε ότι, ο 34χρονος υπεύθυνος και η 31χρονη υπάλληλος του καταστήματος είχαν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο διενεργούνταν, παράνομα, παίγνια από θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Επίσης, βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις για επαιτεία και 8 παραβάσεις του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Comments are closed.