Συνελήφθησαν 41 Σέρβοι φίλαθλοι με ΜΠΕΤΟΒΕΡΓΕΣ – Ταξίδευαν για τον αγώνα του Ολυμπιακού-Θα έπεφτε το ξύλο της αρκούδας!

Κοινοποίηση:
syllhpsh

Στη σύλληψη 41 οπαδών της σερβικής ομάδας «Ερυθρός Αστέρας» προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές,

κατά τη διάρκεια ελέγχου στα διόδια Μοσχοχωρίου και φόβοι για… σύρραξη στον αγώνα Ολυμπιακού – Ντιναμό εκφράζονται πλέον ανοιχτά.

Οι Σέρβοι φίλαθλοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν βέργες από μπετό και πέτρες, ταξίδευαν με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εκτιμάται ότι ετοίμαζαν ραντεβού… θανατού. Το γεγονός φέρεται να σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι της σερβικής ομάδας διαθέτουν εξαιρετικές σχέσεις με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, ενώ αντίθετα οι σχέσεις τους με την Ντιναμό είναι εχθρικές.

Για τον λόγο αυτό, η αστυνομία εκφράζει σοβαρούς φόβους για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν οι δύο πλευρές φιλάθλων συναντηθούν.

Μάλιστα, στην Κατεχάκη επεξεργάζονται με προσοχή το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την Τετάρτη ώστε να αποφευχθούν εκτεταμένα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: