Συνεχίζεται η ΦΡΙΚΗ-Οι ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ έστειλαν πυραύλους στη ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ πόλη Marhadah στη Συρία (φωτο)

Κοινοποίηση:
islam6

Οκτώ πύραυλοι Grad που εκτόξευσαν οι ισλαμιστές έπληξαν την ορθόδοξη χριστιανική πόλη

Mahardah.Αποτελεί και θέρετρο των ελληνορθόδοξων.Η πόλη βρίσκεται στη Βόρεια Συρία και ανήκει στην περιφέρεια της Χάμα.Το 2010 κατά την απαογραφή διέθετε 22.000 κατοίκους.

H jabhat al-Nosra επιτέλεσε μια επιτυχημένη επιχείρηση στον τομέα 47 στη Hama.Η ίδια οργάνωση και άλλες φράξιες βομβάρδισαν την πόλη στην περιοχή της Hama με ρουκέτες και 130 κανόνια.

Ο Στρατός της Κατάκτησης ο ισλαμιστικός συνασπισμός στον οποίο μετέχει κυρίως η jabhat al-Nosra οδηγεί αυτές τις επιχειρήσεις αναφέρει το φιλοαντιπολιτευόμενο syrian-mirror(29/9/15).

Σύμφωνα με τό ίδιο μέσο δεν αναφέρονται τραυματισμοί αλλά φωτογραφίες που ανεβάζουν χριστιανικές πηγές δείχνουν σπίτια και αυτοκίνητα που έχουν βομβαρδιστεί.Φιλοαντιπολιτευόμενα TWITTER δείχνουν εικόνες από την επίθεση αναφέροντας ότι έπληξαν θέσεις του στρατού ως αντίποινα την στιγμή που οι φωτογραφίες από την πόλη εμφανίζουν δημόσιους δρόμους που χτυπήθηκαν και σπίτια.Η επίθεση είχε διάρκεια αρκετές ώρες και οι επιτιθέμενοι χαρακτηρίζουν την χριστιανική πόλη φιλοκυβερνητική.

πηγη: dimpenews.com

islam1islam2islam3islam4islam5islam6islam7islam8

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: