Συνεχίζονται οι εργασίες στον Ελαιώνα – Έφτασαν τα κλιματιστικά δωρεα του Ομίλου Φειδάκη (φωτο & βίντεο-makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
PICT_20150812_091202

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στον ελαιώνα , στο μέρος που θα μεταφερθούν οι περίπου 500 μετανάστες, απο το Πεδιον του Άρεως. Συγκεκριμένα… απο τον βοτανικό υπαρχουν σημερα πολλά νέα. Κατ αρχήν εχουν τοποθετηθεί συνολικά μέσα στον χώρο περίπου 90 κοντέινερς όπου στο καθένα απο επάνω υπάρχει μια σίδηροκατασκεύη προκειμένου να τοποθετηθεί τέντα.

IMG_0521

Το δεύτερο νέο είναι οτι η δεύτερη παροχή ρεύματος έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ηλεκτροδότησης μεμονωμένα σε καθε κοντέινερ. Και το κυριότερο; Πριν απο λίγο έφτασαν εδώ κάποια κομμάτια αιρ-κοντίσιον. Και εντός της ημέρας, σύμφωνα με τους εδώ αρμόδιους, αναμένεται να φτάσουν και τα υπόλοιπα κομμάτια.

IMG_0520

Επισης, πριν απο λίγο έφτασε εδώ στον χώρο συνεργείο τοποθέτης κλιματιστικών προκειμένου να συνεννοηθεί με τους αρμόδιους για το ποτέ θα ξεκινήσει η διαδικασία της τοποθέτησης.

IMG_0522

Μέσα στα κοντέινερ έχει γίνει ήδη σύνδεση με νερό και το αποχετευτικό δίκτυο και εχουν τοποθετηθεί κρεβάτια απο τα οποία λείπουν τα στρώματα που κατα τις πληροφορίες θα φτάσουν εδώ μέχρι το απόγευμα ή το πολύ αύριο το πρωί. Στον εσωτερικό του χώρου και εξωτερικά στον φράκτη εχουν τοποθετηθεί απο χθες απο το τμήμα πρασίνου του δήμου Αθηναιων περίπου 200 φυτά (τούγιες, πικροδάφνες και ανθοροδιες).

PICT_20150812_090902

Κλείνοντας να προσθέσουμε οτι με βαση τις τελευταίες εξελίξεις και την εντατικοποίηση των εργασιών είναι πολύ πιθανό η μεταφορά των μεταναστών να γίνει μεθαύριο Παρασκευή. Ολα ωστόσο θα κριθούν απο το ποτέ θα τοποθετηθούν τα κλιματιστικά και εάν θα συνδεθούν μέχρι αύριο το πολύ.

PICT_20150812_090926

PICT_20150812_091138

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. το κράτος λειτουργεί άψογα και ταχύτατα όταν θέλει. αν ήταν Έλληνες σεισμόπληκτοι αμφιβάλλω όμως αν θα είχαμε τα γρήγορα αυτά αποτελέσματα

  2. Μετά από ένα μήνα να κάνετε ένα ρεπορτάζ για να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο χώρος και τα κοντεινερς. Θυμάστε στην Αμυγδαλέζα που είχαν βάλει φωτιά και είχαν κάψει ότι υπήρχε μέσα;Το ίδιο θα γίνει και τώρα για να εκβιάσουν και να πετύχουν αυτό που έχουν στόχο.Τ θέμα είναι ότι αυτά είναι περιουσία του κράτους και δεν επιτρέπεται από κανέναν να τα καταστρέφει. Θα πρέπει να γίνονται μαζικές μυνήσεις για όλα αυτά τα αίσχη κατά παντός υπευθύνου. Όσο για τα δωρεάν κλιματιστικά μήπως θα έχουν ως αντάλλαγμα κλείσιμο φορολογικών υποθέσεων; Γιατί σε τέτοιους καιρούς που οι επιχειρήσεις στενάζουν να είσαι τόσο λαρτζ και μάλιστα για λαθραίους κάτι μυρίζει.

  3. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ? ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ 4.

  4. ίντερνετ μη ξεχάσουν να βάλουν….. μην μας πάθουν και τίποτα οι “πρόσφυγες¨”

    ακούστε καλά εσείς όλοι που το παίζεται αλληλέγγυοι κτλπ….

    όλοι αυτοί που μπαίνουν είναι ΈΠΟΙΚΟΙ, ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…..

    μην τους νοικιάζετε σπίτια, μην δίνεται καμιά βοήθεια, ξύλο όπου τους βλέπετε και κυνηγητό….
    έτσι θα φοβούνται και δεν θα λένε καλά λόγια για την Ελλάδα….τώρα έτσι όπως είμαστε ξαναβγαινουν οικειοθελώς απο Ελλάδα και ξαναμπαίνουν για να ζήσουν ξανά την εμπειρία …”βίζιτ γκρις”

  5. Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι, όσο για τον Φιδάκις που χαρίζει κλιματιστικά στους απίθανους εποίκους θα τον έχω υπόψη μου να μην ξανά ακουμπήσω προϊόντα του!

  6. ΦΕΙΔΑΚΗ ΝΟΜΙΖΑ (ΑΠΟ Λ.ΘΗΣΕΩΣ312) ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗΣ?? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΣ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

  7. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ

Comments are closed.