Συνεχίζουν την διαμαρτυρία στο άγαλμα του Βενιζέλου οι λαθρομετανάστες(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
download

Στην πλατεία στο άγαλμα του Βενιζέλου παραμένουν και σήμερα περίπου πενήντα πρόσφυγες από το κέντρο φιλοξενίας Διαβατών, οι οποίοι έκαναν πορεία χθες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των συνόρων και τις συνθήκες διαβίωσης στα Διαβατά.

Οι πρόσφυγες πέρασαν την νύχτα σε αντίσκηνα που έχουν στήσει στην πλατεία. Στο πλευρό τους βρίσκονται μέλη της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τον Φασισμό που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.

aristo_534_355 download (1) download (2)download (3) download

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο καραγκιοζης και εφταμάλακας μπουταρης τι κανει;
    Αλλου κι αλλου “ανοιγει” τα ματια του ο χαμενος!
    Αν ηταν αλλοι θα εστελνε κατευθειαν αστυνομια να τους μαζεψει!

  2. Την διαμαρτυρία τους να την κάνουν σε αυτούς που έκλεισαν τα σύνορα. Με το δίκιο τους βέβαια γιατί το ισλάμ κανείς δεν το εμπιστεύεται πλέον. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας νευριάζουν. Οι ευρωπαίοι δεν τους θέλουν και με τα νταβατζιλίκια τους δεν θα καταφέρουν τίποτα ακόμα και όταν κόψουν κεφάλια, τα σύνορα θα παραμείνουν κλειστά. Τα δωρεάν σπίτια και επιδόματα της Γερμανίας τελειώσανε, να κάνουν την επιλογή που είχαν εξαρχής, να πάνε να ζήσουνε σε μουσουλμανικές χώρες όπως το Κατάρ και η Σ.Αραβία. Είχαν και άλλες επιλογές άρα δεν δικαιολογείται το ρίσκο των παιδιών τους στο Αιγαίο. Προτίμησαν να τα πνίξουν για την δωρεά της Γερμανίας απο το να κάτσουν εκεί που δεν υπήρχε πόλεμος, στις γειτονικές τους χώρες. Για αυτό δεν τους λυπάμαι, γιατί εγώ την ζωή των παιδιών μου δεν την ρισκάρω για καμιά δωρεά.

Comments are closed.