Συντονισμένη προσπάθεια εκφοβισμού απο την ΧΑ κατήγγειλαν οι φωτορεπόρτερ

Κοινοποίηση:
lolos

Συντονισμένη προσπάθεια εκφοβισμού απο την ΧΑ κατήγγειλαν οι φωτορεπόρτερ που κατέθεσαν στο πλαίσιο την έρευνας για την υποθεση. Ο πρόεδρος της Ένωσης φωτορεπόρτερ Μαριος Λωλος, οι δυο φωτογράφοι που δέχτηκαν επίθεση έξω απο το Εφετείο την ημέρα της απολογίας του Ν. Μιχαλολιακου αλλα και δυο αυτόπτες μάρτυρες κλήθηκαν απο τις δικαστικές λειτουργούς να καταθέσουν για το επεισόδιο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Λωλος είπε πως κατέθεσαν φάκελο με επιπλέον στοιχεία και συγκεκριμένα περιστατικά απο τα οποια προκύπτει οτι εχουν στόχοποιηθεί με αποτέλεσμα να δέχονται επιθέσεις και απειλές και να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Πρόεδρος φωτορεπόρτερ: “Δολοφονικό χτύπημα να βρίσκεται κάτω συνάδελφος και να τρώει κλωτσιά στο κεφάλι!” – (φωτό&βίντεο Makeleio.gr)

Κλήση για κατάθεση από τις ανακρίκτριες στον πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος για τα επεισόδια έξω από το Εφετείο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΛΩΛΟ ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΕΨΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΗ ΛΙΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ Ο ΕΝΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  2. χρυση αυγη???εγκληματικη οργανοση ειναι ετσι δεν τους λετε ολη μερα?αμα τρωτε και ξυλο που και που απο εγκληματιες δεν πειραζει.και κατι αλλο δεν βλεπω ουτε μια μικρη γρατζουνια ρε αριστερες κοτες…βοηθεια εδω στρατουλης με σκοτωνει η χρυση αυγη.τοσο ρεζιλια ειστε που αμα σας εβλεπε ο τσεκε βλακας θα σας γλεντουσε ολους μαζι.κοψε και το μακρι μαλλι μωρη λουγκρα 50 εφτασες.

Comments are closed.