«Δυστυχώς ο κύριος Σαμαράς επέλεξε να μην βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου όταν έφτασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε ο διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
«Αυτή η παράδοση έχει τηρηθεί από τους προηγούμενους πρωθυπουργός που παρέδιδαν την κυβέρνηση. Εμείς αναμέναμε να τηρηθεί και σήμερα», συνεχίζει χαρακτηριστά.
Διαψεύδοντας το σενάριο πηγών της ΝΔ που ήθελαν τον ίδιο να έχει παραλάβει το Μέγαρο Μαξίμου από τον γραμματέα του Αντώνη Σαμαράς, ο κ. Παππάς τόνισε πως «οι σχετικές διαρροές που εμπλέκουν και εμένα προσωπικά είναι απολύτως ανακριβείς και απλώς χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές τους».
Η αντίδραση της ΝΔ
Σε ανακοίνωση της, η εκπρόσωπος τύπου της αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη, υποστήριξε ότι «οι όροι της παράδοσης – παραλαβής καθορίστηκαν επακριβώς, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Παππάς, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι διευθυντές των γραφείων του απερχόμενου και του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού», προσθέτοντας πως «αν θέλαμε βεβαίως να μιλήσουμε για το ποιος αγνόησε επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων, απλώς υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός που ορκίστηκε απόντος του Αρχιεπισκόπου και δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο».
Ακομα δεν μπορει να χωνεψει το αγγουρι,του κατσε βαρυ,σοδα γκαβε.
ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ !!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ
ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΙΑ Η…ΤΣΟΚΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;
ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ