Σύμβουλος του Ερντογάν ο νταής με το κουστούμι! – Σάλος στο twitter με την φωτογραφία που τον δείχνει να κλωτσά συγγενή ενός από τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας

Κοινοποίηση:
k1

Σάλο προκαλεί η  φωτογραφία , που δείχνει έναν άνδρα με κοστούμι να κλωτσά με μανία έναν άνδρα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων κατά του Τούρκου πρωθυπουργού.

Ο νταής κύριος ονομάζεται Yusuf Yerkel και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

k2

Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Soas του Λονδίνου. Έκανε το ντοκτορά του για την τουρκική και την ιρανική εξωτερική πολιτική μετά το 1980. Σύμφωνα με το International Business Times, πηγή από το βρετανικό πανεπιστήμιο υποστήριξε ότι ο Yusuf Yerkel αποσύρθηκε από το πανεπιστήμιο όταν πριν από τρία χρόνια τον προσέλαβε ο Ερντογάν. Δεν πήρε ποτέ το διδακτορικό του.

k3

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας, συγγενείς ενός από τους νεκρούς στο ορυχείο της Σόμα, ήταν από εκείνους που κλώτσησαν το αυτοκίνητο του Ερντογάν. Δυο στρατιώτες τον έπιασαν και τότε όλοι είχαν τον σύμβουλο του Τούρκου πρωθυπουργού να τρέχει και να τον κλωτσάει 3 ή 4 φορές.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΤΟΥΣ 282 ΕΦΤΑΣΑΝ TA ΘΥΜΑΤΑ – ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ – ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: