Τέσσερα χρόνια μετά! Ο ALPHA επαναφέρει την πιο αμφιλεγόμενη εκπομπή

Κοινοποίηση:
alpha_logo_end_titles_b-750x430

Τη μεγάλη απόφαση της επιστροφής της πιο αμφιλεγόμενης εκπομπής που πέρασε ποτέ από τον ALPHA πήρε το κανάλι της Κάντζας, σε μια άκρως «καυτή» περίοδο μετά το κόψιμο της «Ελληνοφρένειας».
Ο λόγος για τις «Οικογενειακές Ιστορίες» που παρά το… cult της όλης υπόθεσης, απέκτησαν φανατικό κοινό και εξακολουθούν να προβάλλονται σε επανάληψη σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Παρότι για πολλούς αποτέλεσε μια «άνευ λόγου» παραγωγή, το κανάλι πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο project, καθώς τα κέρδη που αποφέρει είναι σαφώς μεγαλύτερα από το συνολικό του κόστος.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το budget είναι τόσο χαμηλό που δύσκολα κάποιος θα πίστευε. Οι πρωταγωνιστές της κάθε ιστορίας πληρώνονταν τότε περίπου 50 ευρώ το γύρισμα, με το ποσό αυτό να έχει πλέον «πέσει» πολύ! Οι νέοι «ηθοποιοί» θα αμείβονται λιγότερο, την ώρα που τα κέρδη του σταθμού θα εξακολουθήσουν να είναι υψηλά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιανουαρίου, με σκοπό η πρεμιέρα του νέου κύκλου να πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα ή –το πιο πιθανό σενάριο- στις αρχές Φεβρουαρίου.
Κάπως έτσι, μία από τις πιο φτηνές παραγωγές του ALPHA ετοιμάζεται να ριχτεί ξανά στη μάχη της τηλεοπτικής αρένας…

Πηγή:menshouse.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: