Σε φυλακές Τούρκων διακινητών, παράνομων μεταναστών, θα μετατρέψει τις Δικαστικές Φυλακές Χίου, το Λιμεναρχείο, καθώς στις 3:30 τα ξημερώματα, άλλος ένας Τούρκος διακινητής έπεσε στη φάκα του Λιμεναρχείου. Ο 25χρονος Τούρκος χρησιμοποιώντας ταχύπλοο, επεχείρησε να αποβιβάσει παράνομους μετανάστες στον Πασσά Οινουσσών. Έγινε αντιληπτός και στη θέα του περιπολικού του Λιμεναρχείου αφέθηκε να οδηγηθεί στο λιμάνι, το σκάφος του, αυτός και 16 παράνομοι μετανάστες, όλοι άνδρες Συριακής υπηκοότητας, που βρίσκονταν μέσα σ’ αυτό.
Σύμφωνα με το lithia.gr ο διακινητής θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία και οι παράνομοι μετανάστες στο Λιμεναρχείο καιο στο Νοσοκομείο για τα περαιτέρω.
Πεταξτε τους στη θάλασσα!!
θα τους ξεσκονίσουμε τους όρ..ις τους και θα τους αφήσουμε ελεύθερους όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια να κάνουμε. Όπως μας δίδαξε ο Μέγας Πάγκαλος (με τον Οτσαλάν και με τα Ίμια) και ο Σημίτης αυτό το γλυκό εβραιό-πουλο.
..Aντίο Ελλάδα…Αλλοθαχ ακμπαρ Γιουνανιστάν..