Τα είπανε Τσίπρας – Σκουρλέτης για το ρωσικό αγωγό στου Μαξίμου

Κοινοποίηση:
ALEXHS SKOURLETHS

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα

Για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Περιβάλλοντος συζήτησαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών συζητήθηκαν διεξοδικά οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει ως σήμερα από το προαναφερθέν υπουργείο και αυτές που έχουν δρομολογηθεί. Επίσης αναφέρθηκαν στις εξελίξεις σχετικά με τον ρωσικό αγωγό, αλλά και στην παύση των εργασιών στις Σκουριές.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι Τσίπρας-Σκουρλέτης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθούν οι περαιτέρω πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για ποιές εξελίξεις ρε παιδιά? Δεν ακυρώθηκε ο Ρωσικός αγωγός? Δεν συμφώνησαν με Γερμανία? Δεν μας υποχρέωσε η Γερμανία να ακυρώσουμε την συμφωνία με τους Ρώσους για να την πάρουν αυτοί? Όπως και με τον ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΦΠΑ στα νησιά μας για το καλό των ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ στην Τουρκιά????

  2. ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ , ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ . ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΙΛΑΝΕ??

Comments are closed.