Τα ΛΑΘΡΟ θα κατακτήσουν τον κόσμο με τον “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” τους! “H Sharia θα σας συντρίψει”

Κοινοποίηση:
muslim-plan-for-world-dominance-through-islam-sharia-law-nteb-933x445

Η Ρωσίδα Εκατερίνα Μπικόβτσοβα που μένει πλέον μόνιμα στις Βρυξέλλες με τον σύζυγό της και την κόρη μοιράστηκε την εμπειρία ζωής της στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνέντευξη που παρέθεσε στο «Sputnik».

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που έχει εντοπίσει στις Βρυξέλλες είναι ότι οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά ανεκτικοί. «Οι άνθρωποι ζουν μια ήσυχη ειρηνική ζωή και δεν είναι συνηθισμένοι σε κρίσεις, όπως η τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στις Βρυξέλλες.»

Πριν από τις επιθέσεις η αστυνομία ήταν ήδη σε επιφυλακή και διαρκώς «μάζευε» τόσο τους παράνομους μετανάστες, όσο κι εκείνους των οποίων οι άδειες παραμονής είχαν λήξει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Παρίσι,μόλις ένα μήνα νωρίτερα, χτυπήθηκε από τους τρομοκράτες. Όμως, παρά την αυξημένη αστυνομική παρουσία στις Βρυξέλλες, οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν σταμάτησαν και ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι οι επιτιθέμενοι δεν ήταν μετανάστες, αλλά γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στις Βρυξέλλες.

«Όταν πρόκειται να μιλήσουμε για τρομοκρατικές πράξεις, οι Βέλγοι προτιμούν να σιωπούν. Η πολιτική τους είναι η εξής: Ναι, υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά δεν θα το συζητήσουμε. Λένε λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε;» Δείχνουν τρομερή ανοχή ακόμα και αγάπη γι αυτούς που ενδέχεται να τους σκοτώσουν. Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, όταν δημοσιογράφοι μίλησαν με τις οικογένειες των θυμάτων, είπαν ότι δεν τρέφουν κανένα μίσος γιατί δεν θέλουν να ανατρέφουν τα παιδιά τους σε μια ατμόσφαιρα μίσους προς τους άλλους. Εδώ είναι μια παρόμοια ιστορία και νομίζω ότι αυτή η ανοχή τους θα τους καταστρέψει «, δήλωσε η Μπικόβτσοβα.

Τόνισε, επίσης, ότι ακόμη και τώρα δεν έχει ακούσει από οποιοδήποτε από τους ντόπιους να θεωρεί αναγκαία την μεταστροφή της μεταναστευτικής πολιτικής ή να επιθυμεί αυστηρότερο έλεγχο στον αραβικό πληθυσμό που κατοικεί στις Βρυξέλλες.

Η Μπικόβτσοβα είπε επίσης ότι υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός Αράβων στο Βέλγιο. Οι γυναίκες είναι πολύ ευγενικές, καθώς δίνουν πάντα τη θέση τους σε ηλικιωμένους ή παιδιά στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αλλά οι άνδρες και ειδικά οι έφηβοι, είναι θορυβώδες και ποτέ δεν μιλούν γαλλικά, παρά μόνο τη δική τους γλώσσα.

Επιπλέον, επισημαίνει ότι πολλοί Ρώσοι λαμβάνουν βελγική υπηκοότητα, αλλά δεν αφήνουν τη ρωσική τους μόνο και μόνο επειδή δεν είναι σίγουροι για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Σύμφωνα με την Μπικόβτσοβα αργά ή γρήγορα, όλοι θα ζουν κάτω από το νόμο της Σαρία στις Βρυξέλλες. «Έτσι δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα μείνουμε εδώ για πάντα – δεν θέλω να ζω στον αραβικό κόσμο, ούτε με αραβικούς νόμους.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Freedom can go to hell λένε οι βρώμες του Ισλάμ. Άρα τι γκαρίζουν εδώ στην Ελλάδα για την ελευθερία τους; Σιχαίνονται την ελευθερία και τον πολιτισμό. Ελευθερία εννοούν να εφαρμόσουν τον φασισμό τους, να εφαρμόσουν την Σάρια και την νοοτροπία του Ισλάμ πάνω μας. Ούτε στο όνειρο τους, χίλιες φορές να πεθάνω παρά να μου λένε τι να κάνω αυτά τα δίποδα. Η ελευθερία είναι η σημαντικότερη αξία, προσωπικά για μένα πάνω απο την αγάπη. Ελευθερία ή Θάνατος λέγανε οι προγόνοι μας. Εμείς πότε θα το πούμε άραγε;

  2. ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΙΔΙΑΣ , ΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ,ΟΥΣΤ

    1. ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ..ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ

    2. Τι λες ρε καριόλη που συγκρίνεις τον ευρωπαϊκό πολιτισμό με τη χαβούζα της ανατολής και της σκατοθρησκείας του παιδεραστή προφήτη της φούτσας.

      1. πότε εμαθε και ορθογραφία ο ταλιμπάν ;

        υ.γ. μην τσιμπάτε .

Comments are closed.