Τα μαζεύει άρον άρον ο ξεφτίλας Μουζάλας – Μετά το σάλο με το «Μακεδονία» ζητάει συγγνώμη – ΠΛΗΡΗΣ κάλυψη από Μαξίμου – Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι κε Μουζάλα; Οι εθνικές μειονότητες στη Θράκη και στην Ήπειρο;

Κοινοποίηση:
kgfceqpmmh56e87e59ba047

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μουζάλας για πρώτη φορά ως μέλος της κυβέρνησης μίλησε για Μακεδονία και όχι για Σκόπια
Είναι ίσως η πρώτη φορά που εκπρόσωπος μιας ελληνικής κυβέρνησης αναφέρεται στα Σκόπια με τα οποία υπάρχει χρόνια αυτή η διένεξη για την ονομασία με τον όρο Μακεδονία.O ίδιος ο κ. Μουζάλας πληροφορήθηκε για τον σάλο που έχει ξεσπάσει από δημοσιογράφους του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84 και άμεσα ζήτησε συγγνώμη. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Αθήνα 9.84 πως εάν είπε κάτι τέτοιο είναι γκάφα, «μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα».
«Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα. Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα» είπε.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος με ένα tweet βάζει φωτιά στην κυβέρνηση κυριολεκτικά και προκαλεί μείζον πολιτικό θέμα και σφοδρή κυβερνητική κρίση. Ο κ. Καμμένος μέσω Twitter αναφέρει πως δεν γίνεται δεκτή η συγγνώμη του κ. Μουζάλα και ζητά την παραίτησή του.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Μαξίμου, το οποίο προσέφερε πλήρη και απόλυτη στήριξη στον κ. Μουζάλα. Το Μαξίμου αναφέρει πως το ελληνικό κράτος, σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενο στην γειτονική χώρα, χρησιμοποιεί την διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία «ΠΓΔΜ».

Σημειώνουν δε πως το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» είναι το λιγότερο υπερβολή. Η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του Προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική, ιδίως εν όψει της Συνόδου. Και ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να το γνωρίζει».

(Πρώτη ενημέρωση 23: 55)

Διαβάστε – ΞΕΦΤΙΛΑ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ! Ο Μουζάλας αποκαλεί «Μακεδονία» τα Σκόπια! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ρε; ΦΤΟΥ σας ρε “αριστεροί” ΑΛΗΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΕΣ Η ΟΧΙ.ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ…..

  2. ΕΣΥ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ??????? ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ . ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ??

  3. Τα στιγμιαία λάθη τους μας προσβάλλουν συνέχεια. Φυσικά ο Τσίπρας θα καλύψει και αυτό το βδέλυγμα τον Μουζάλα όπως κάλυψε τον Φίλη. Να την βράσουμε τέτοια δημοκρατία που δεν σέβεται τον λαό. Ας τους πεί κάποιος ότι είναι προσωρινοί στην εξουσία και τέτοιου είδους προσβολές δεν συγχωρούνται. Διχάζουν την Ελλάδα οι Συριζαίοι παραδίδοντας ότι δικαιωματικά μας ανήκει και στο Αιγαίο με τους Τούρκους και στην Μακεδονία. Δεν παραδίδουμε την αλήθεια μας και την ιστορία μας σε κανέναν εγχώριο και ξένο εγκληματία. Ο Μ. Αλέξανδρος δεν μιλούσε σλάβικα, αλλά που να το ξέρουν αυτοί οι ανιστόρρητοι Συριζαίοι τουρκόσποροι.

Comments are closed.