Τα πήρε “κράνα” ο Μαρινάκης: “Πάρτε κι αυτόν από τον Παναθηναϊκό”!

Κοινοποίηση:
MARINAKIS

Μετά τo χουνέρι που έκανε στην ΑΕΚ με τον Λαΐφη, το αφεντικό του Ολυμπιακού λέγεται πως έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να πάρουν παίκτη για να πλήξουν τον “αιώνιο”!

Είναι γνωστό ότι το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση (τουλάχιστον) ενός αμυντικού μέσου, δεδομένου ότι στο ρόστερ του “τριφυλλιού” έχει …αδειάσει η συγκεκριμένη θέση

Ο Εσιέν θα αποχωρήσει, ο Πράνιτς το έκανε ήδη, ο Λαγός θα συνεχίσει την καριέρια του στη Γερμανία, ο Λουντ είναι στο “μένω-φεύγω”, με αποτέλεσμα στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών να “παίζει” το όνομα του Ζέκα ως υποψήφιου για να καλύψει τη θέση.

Το όνομα πoυ συνδέθηκε πρόσφατα με τους “πράσινους” για την ενίσχυση των χαφ είναι αυτό του Κωστάκη Αρτυματά, του 23χρονου αμυντικού μέσου του ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο, νεότερη πληροφόρηση από την πιάτσα αναφέρει ότι και ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την περίπτωση του νεαρού αμυντικού χαφ. Μάλιστα, εκτιμάται ότι υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της “ερυθρόλευκης” διοίκησης να “χτυπήσει” τον συγκεκριμένο παίκτη, αν οι Πράσινοι κάνουν επίσημη κρούση για να τον αποκτήσουν.

Όπως φημολογείται, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ πιθανό να έχει δώσει αυτή την εντολή στους άμεσους συνεργάτες του, προκειμένου να πλήξει τους Πράσινους, όπως έκανε και με την ΑΕΚ, στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη…

sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: