Τα «πήρε στο κρανίο» ο Πρίντεζης, μετά τη συντριβή από την Σερβία: «Όσοι χάρηκαν με την αποτυχία…γ@…νται !»

Κοινοποίηση:
ÐÑÉÍÔÅÆÇÓ ÅËËÁÄÁ - ËÉÈÏÕÁÍÉÁ  (ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ)

Ο Γιώργος Πρίντεζης με ένα μήνυμα στο Facebook… αποτύπωσε τα συναισθήματά του για την πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος που συμμετείχε σε μια πολύ καλή προσπάθεια και έκανε λόγο για ατυχία, ενώ επιφύλασσε ένα ξεχωριστό μήνυμα για όσους χάρηκαν μετά την ήττα της ελληνικής ομάδας.

Διαβάστε τι έγραψε ο διεθνής άσος:

«Ξέχωρα του αποτελέσματος που μας στενοχώρησε όλους, νιώθω περήφανος και χαρούμενος που ήμουν σ’ αυτή την ομάδα ειδικά φέτος γιατί με έκανε να περάσω ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι!!!

Συγχαρητήρια σε όσους ήταν και δούλεψαν φέτος, η δουλειά που έγινε ήταν καταπληκτικά αλλά δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι και ήταν κρίμα. Η φανέλα της Εθνικής πάντα θα είναι κάτι ξεχωριστό κι αυτό το καλοκαίρι πολλοί το νιώσαμε παραπάνω!!!

Ξεκούραση λίγες μέρες τώρα κι επιστροφή στις βάσεις…

ΥΓ: Όσοι χάρηκαν με αυτή την αποτυχία γ…αι !!! Έτσι απλά…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ………………
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΟΨΩΛΙΑΣΕΙΣ………………..

  2. ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.. ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ.. ΑΙΝΤΕ ΝΤΕ.. ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ Κ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ; ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ Κ Η «ΔΟΞΑ» ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ… Κ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΙΑ «ΔΟΞΑ» ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ.. ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ..; ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟ..; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ; Κ Γ..Ω ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ;

  3. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΑΜ…..ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ.

Comments are closed.