Τα παραλειπόμενα της γυναικείας μουρμούρας – Ανδρας πήρε τα βουνά για δέκα χρόνια!

Κοινοποίηση:
mountainforest

Κι όμως ένας Βρετανός κηπουρός ήταν διαθέσιμος να πάρει τα βουνά και να ζήσει μια ολόκληρη δεκαετία στα δάση προκειμένου να γλυτώσει από την γυναίκα του που του «έψηνε το ψάρι στα χείλη» επί καθημερινής βάσεως.

Είναι γνωστό ότι πολλές γυναίκες κακοποιούνται σωματικά από τους άνδρες τους αλλά κανείς δεν δίνει βάση στην κακποίηση των ανδρών από τις γυναίκες τους που είναι λεκτική και ψυχολογική σε σημείο που κάποιος να προτιμάει να ζήσει στην άγρια Φύση

Ο 62χρονος σήμερα Malcolm Applegate πέρασε πολύ καιρό στην ερημιά, μέχρι να βρει ένα απομονωμένο γηροκομείο και να ζήσει εκεί το υπόλοιπο διάστημα, δουλεύοντας ως κηπουρός.
Ο άνδρας εργαζόταν πολλές ώρες και η συμπεριφορά της συζύγου «γινόταν ολοένα και πιο ανορθολογική», όταν και πήρε την πικρή απόφαση να τα αφήσει όλα πίσω του. Πλέον βρήκε σπίτι σε ένα καταφύγιο αστέγων του νότιου Λονδίνου προσπαθώντας να ξανακερδίσει τη ζωή του.

Ο κηπουρός έκανε τίμια το επάγγελμά του για 25 συναπτά έτη, μέχρι που έκανε το λάθος, όπως λέει, να παντρευτεί. «Όσο περισσότερη δουλειά είχα, τόσο πιο πολύ εξαγριωνόταν η σύζυγος. Δεν της άρεσε να περνάω μεγάλα διαστήματα μακριά από το σπίτι».

Οι καυγάδες ήταν καθημερινοί και τα πράγματα ξέφευγαν. «Έπειτα από ένα μακρό διάστημα που προσπαθούσα να σώσω τη σχέση μας, αποφάσισα να φύγω για τα καλά. Χωρίς να πω λέξη σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Και ήμουν αγνοούμενος για 10 χρόνια».

Πλέον ζούσε στα δάση ως απόκληρος, μέχρι να πιάσει τη δουλίτσα στο γηροκομείο, όπου και παρέμενε όλη μέρα και όλη νύχτα για να είναι αθέατος.

Κι ενώ επανενώθηκε πρόσφατα με την οικογένειά του, συναντώντας την αδερφή του για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία, τη σύζυγό του δεν θέλει να την ξαναδεί

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: