ΤΑ “ΣΠΑΣΕ” στα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ και ο γιος του ΛΕΒΕΝΤΗ τις γιορτές! Στο πιο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ στον ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ με ουίσκι, λουλούδια και καβλάντα! Κλαρινογαμπρός από τους λίγους λέμε! (ΦΩΤΟ “Makeleio.gr”)

Κοινοποίηση:
1

Ο βουλευτής στην Α΄Αθηνών της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος της συζύγου του κ. Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου, από τον πρώτο της γάμο. Ενας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, σκιά του εδώ και πολλά χρόνια.

Τον “τσιμπήσαμε” στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Γιάννης Πλούταρχος να διασκεδάσει τις γιορτινές μέρες στο πιο κεντρικό τραπέζι του μαγαζιού.

2

g1g2g3

HǍmӔϠƁАʼnϠϠБυđϓ ԇӠōٓǠʅ͔љٍ ӉˇӠ˅…͔Ǔ É`ԇ͠ӕ͔ͅŕ·-ň͉ʅӠŊˏÅӮ(Eurokinissi-ʏ͔QɍǓ ÉّÏө

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η ευκαιρία της ζωής του. Άραγε του χρόνου θα είναι στο προσκήνιο? Θα ξανά εκλεγεί ο παππούς Λεβέντης? Αν όντως είμαστε τοοοοόσο μαλάκες θα τον ξαναδούμε στις πίστες.

  2. το κομματικο κριτηριο δυστυχως υπηρχε και θα υπαρχει κυριως για εργασια και αλλες εξυπηρετησεις -διευκολυνσεις γιάυτο και ο κοσμακης ψηφιζει μηπως βολεψει παιδι σε εργασια ,ομως να το ξερουν και να το μαθουν ΟΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ Η΄ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΨΗΦΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

  3. ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ…ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  4. Oσο υπαρχουν κοροιδα και τους ψηφιζουν για να εχουν μισθους τεραστιους και ασυλια αυτους τους γιαλαντζι πολιτικους αυτα θα βλεπουμε και ειναι πολλοι απο αυτους τους ετυχε λαχειο ,περανε καλα τα παιδια τι το κακο κανουν? να τα βλεπουν αυτοι οι ανεγκεφαλοι που τους δινουν την δυναμη να μπουν στην βουλη τετοια ατομα,οταν παμε στην καλπη σκεφτομαστε και δεν το κανουμε για να το κανουμε …!! Προσοχη λοιπον την αλλη φορα.

  5. Εμ τι ανάγκη έχει αυτός. Και εάν υποφέρει ο Έλληνας και χάνει την πρώτη κατοικία του, σιγά μην κάτσει μέσα να σκάσει. Εις υγείαν των κορόιδων των Ελλήνων. Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί του συνταγματικού τόξου, τα ίδια έκαναν. Απλά ήταν αρκετά έξυπνοι ώστε να μην τους “πιάσει” ο φακός. Μόνο οι της ΧΑ σεβάστηκαν τον πόνο του Έλληνα και κάθησαν σε κλειστό κύκλο (από ότι φαίνεται) να γιορτάσουν οικογενειακά και σεμνά (σεμνά = χωρίς να προκαλούν το κοινό αίσθημα των Ελλήνων και συμπάσχοντας). Αλλά κανείς δεν θα το αναφέρει αυτό. Επομένως, δεν εκπλήσσομαι από την συμπεριφορά των διαφόρων “λεβέντηδων”.

Comments are closed.