«Τα στρατεύματα έχουν περικυκλώσει την πόλη. Τα τεθωρακισμένα οχήματα έχουν πάρει θέση. Ετοιμαζόμαστε.»

Κοινοποίηση:
74CF003ACBC342DE5782A5E7A3E6E003

Περικυκλωμένη από στρατιωτικές δυνάμεις ελεγχόμενες από το Κίεβο είναι η πόλη της ανατολικής Ουκρανία με τη σύγκρουση με τους ρωσόφιλους να φαντάζει αναπόφευκτη.

Όπως ανέφερε ο αυτοανακηρυχθείς ρωσόφιλος δήμαρχος της πόλης, Βιατσεσλάβ Πονομαριόφ, οι ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν τεθωρακισμένα οχήματα στη διάθεσή τους.

«Τα οδοφράγματα ενισχύονται στους δρόμους και τους δρόμους στην πόλη της και η πολιτοφυλακή παίρνει προφυλάξεις σε περίπτωση επιθέσεων. Τα στρατεύματα έχουν περικυκλώσει την πόλη. Τα τεθωρακισμένα οχήματα έχουν πάρει θέση. Ετοιμαζόμαστε. Αν προσπαθήσουν να κινηθούν θα πρέπει να τους σταματήσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πονομαριόφ.

«Γελοίους ισχυρισμούς» χαρακτήρισε στο μεταξύ τις αναφορές Δυτικών ΜΜΕ για ρωσική στρατιωτική παρουσία στην ανατολική Ουκρανία, ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.