Τα 6 πειρατικά κανάλια που παρακολουθούσαμε «soft» πορνό όταν ήμασταν στην εφηβεία!

Κοινοποίηση:
φιλ

Πού: Οικεία μιας μέσης ελληνικής οικογένειας. Πότε: Εκεί γύρω στα μέσα των 90ς. Ώρα: Περίπου 12:00 το βράδυ. Σκηνικό: ένας 14χρονος πιτσιρικάς κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού μαζί με τους γονείς του και τη γιαγιά που έχει έρθει για βίζιτα, αλλά αρχίζει να μοιάζει επικίνδυνα με αρμένικη.
-Πιτσιρικάς: (Χασμουριέται προσποιητά) «Νύσταξε κανείς;»

– Πατέρας: Ναι, εσύ.

– Πιτσιρικάς: (Ρίχνει λοξές ματιές στην τηλεόραση) «Όχι, εντάξει είμαι, αντέχω. Γιαγιά, δεν έχεις να πας εκκλησία αύριο το πρωί στις 05:30; Κυριακή είναι και, ως γνωστόν, ο Κύριος τις Κυριακές βλέπει περισσότερο από τις άλλες μέρες…»

– Μαμά: «Τι της λες παιδί μου της γιαγιάς; Θα νομίζει η γυναίκα ότι δε τη θέλουμε στο σπίτι…» (σ.σ. Είναι η μαμά του μπαμπά, δηλαδή η πεθερά της. Εννοείται πως η μαμά σου θέλει να τη δει να φεύγει- όχι από το σπίτι, από τον μάταιο τούτο κόσμο…)

-Πιτσιρικάς: «Τι λες ρε μαμά, εγώ για τη γιαγιάκα μου το λέω που θα είναι κουρασμένη αύριο αν δεν ξαπλώσει μέσα στα επόμενα­ (κοιτάζει το ρολόι του) εφτά δευτερόλεπτα».

Κάπου εκεί, η γιαγιά συμφωνούσε λέγοντας πως ο μικρός έχει δίκιο, έφευγε από το σπίτι, οι γονείς πηγαίνανε να κοιμηθούν λέγοντας στο παιδί τους να μην αργήσει, αυτό τους διαβεβαίωνε πως θα χαζέψει (κυριολεκτικά) λίγο τηλεόραση μέχρι πέσουν οι στροφές του και τους τόνιζε πως καλό θα ήταν να κλειδώσουν την πόρτα τους βάζοντας από πίσω ακριβώς μια εξάφυλλη ντουλάπα ρούχων υπό το φόβο των ληστών

Τότε, μένοντας εντελώς μόνο του στο σαλόνι, τούτο το 14χρονο πλάσμα άνοιγε την τηλεόραση που δεν ήταν σε καμία περίπτωση Plasma και με το ρολόι να δείχνει 00:35 το σόου ξεκινούσε στο…

New Channel

Αν νομίζετε, κακομαθημένα παιδιά των social media, πως ο Ant1 δεν έχει καθαρή εικόνα και διαμαρτύρεστε, τότε δεν έχετε δει New Channel στα καλύτερά του: μετά τις 12 κάθε βράδυ το Νέο Κανάλι πρόβαλλε κάποια βιντεάκια με ορισμένες κοπέλες που έβγαζαν σταδιακά τα ρούχα τους.

Τουλάχιστον αυτή την εικόνα υπέθετες πως σχηματίζουν τα κινούμενα pixels που χόρευαν στην οθόνη, με τη φαντασία σου να συμπληρώνει τα όποια σαρκικά κενά. Στο τέλος εμφανιζόταν ένα τηλέφωνο με περίπου 42 νούμερα, το οποίο πάντα έλεγες ότι θα καλέσεις από καρτοτηλέφωνο (αυτή η Σόνια φαινόταν εξαίρετη ομιλήτρια κι εσύ φημιζόσουν ως καλός ακροατής), όμως ουδέποτε έβρισκες το θάρρος να το κάνεις.

Αν τα κουράγια σου σ’ έβγαζαν μετά τις 02:00, τότε το πράγμα «σοβάρευε» και τότε τα κορίτσια αποκτούσαν παρέα.
Άσχημο πράμα, βλέπετε, η μοναξιά.

Και στο Tempo TV

Ιδίας λογικής με το New Channel, αν κι αυτό σε κάποιο σημείο άρχισε τα μεταγραφικά μπαμ με Ευαγγελάτο, Στεφανίδου και Λιάνα Κανέλλη. Τα βράδια, ωστόσο, υπήρχαν κάποιες ερωτικές ταινίες που αν ήσουν στην εφηβεία σου φαίνονταν βγαλμένες από το μυαλό του Μαρκήσιου Ντε Σαντ.

Ως ο άρχων του σαλονιού, λοιπόν, φρόντιζες να πραγματοποιηθούν live οι 120 ημέρες στα Σόδομα, όμως όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα γίνεται, μιας και η μητέρα σου δυστυχώς δεν έπεφτε σε χειμερία νάρκη, αλλά ήταν ικανή να ξυπνήσει απλά και μόνο επειδή πέρασε περισσότερος αέρας από την κλειδαρότρυπα.

Γι’ αυτό, ο καλύτερός σου φίλος εκείνη την περίοδο είχε αγγλικό όνομα.

Λεγόταν “Mute”.

Και στο Αstro TV και στο TV100

Αν έμενες στην Αθήνα, τότε το Astro TV- πιστό στη θεωρία που θέλει την επανάληψη να είναι η μητέρα της μάθησης- σ’ έστελνε κάθε μέρα στ’ άστρα με τις ίδιες και τις ίδιες hardcore ταινίες που έβαζε, τις οποίες παρακολουθούσες μετά μανίας σε μια προσπάθειά σου να καταλάβεις καλύτερα το σενάριο.

Αν ήσουν Σαλονικιός, τότε μπορούσες να δεις λίγο γυμνό στο TV 100, το οποίο αργά τα βράδια έβγαινε από τα ρούχα του «μέσω» μερικών κοριτσιών που μη έχοντας τίποτα να κρύψουν, τα πετούσαν όλα.

Είτε Νότιος είτε Βόρειος, πάντως, ήξερες ακόμα και στην τρυφερή ηλικία των 14 πως μ’ αυτά δεν παίζουνε (γκούχου, γκούχου)

Και στο Alter και στο Star

Το ένδοξο Alter μετά τα μεσάνυχτα αμφέρρεπε με στυλ ανάμεσα σε soft και hardcore πορνό, τη στιγμή που το Star πίσω στα 90s πρέπει να είχε προβάλει από την Εμμανουέλα στον βρεφονηπιακό σταθμό μέχρι και την Εμμανουέλα στα ΚΑΠΗ (αποδεικνύοντας, έτσι, τη διαχρονικότητα των συγκεκριμένων ταινιών).

Λόγω της ευκρινέστερης- συγκριτικά με τα υπόλοιπα κανάλια- εικόνας τους κέρδιζαν τον ξάγρυπνο έφηβο τηλεθεατή, ο οποίος (πολυσυλλεκτικός γαρ) πάντα τα τιμούσε τις «μεγάλες» ώρες.

Εμμανου-έλα που δε θυμάστε τώρα…

Και στο Filmnet

Γινόταν κάπως έτσι: πιάναμε την εσωτερική κεραία που βρισκόταν πάνω από την τηλεόραση σε μέγεθος φούρνου και την κουνούσαμε σαν τρελοί μέχρι να σταθεροποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η (κλεμμένη) εικόνα από το Filmnet, το οποίο έπαιζε μακράν τις καλύτερες πορνό ταινίες.

Όπου «εικόνα», βέβαια, μερικά κινούμενα αρνητικά φωτογραφίας, στα οποία δεν ήσουν σίγουρος αν αυτό που βλέπεις ήταν η λεκάνη της πρωταγωνίστριας ή η λεκάνη της τουαλέτας που είχε πάει για να βαφτεί η πρωταγωνίστρια.

Όπως και να ’χε, πάντως, και μόνο ο ενθουσιασμός πως «βλέπεις» καλωδιακή τηλεόραση σε μια εποχή που μετά βίας είχαμε καλώδια, αρκούσε για να πάρεις τα πάνω σου εκεί κάτω.

Το πρωί, ωστόσο, θα έπρεπε να εξηγήσεις στους δικούς σου για ποιο λόγο είχες βάλει 8 τόμους εγκυκλοπαίδειας- στην κορυφή των οποίων φιγουράριζε η κεραία- πάνω στο σκρίνιο δίπλα στην τηλεόραση, αλλά αυτό λυνόταν εύκολα.

Ήσουν, ο μπαγάσας, μια κινητή εγκυκλοπαίδεια δικαιολογιών που είχε πάντοτε τις κεραίες της τεντωμένες.

Όλο και κάτι ακατάληπτο θα έβρισκες να πετάξεις ανάμεσα στις ξεκάθαρες εκφράσεις των γονιών σου.

Κάτι εντελώς άσχετο.

Κάτι σαν…

Κάτι σαν τσόντα.

Και φυσικά το μεγάλο το τεράστιο ΙΤΑ 8 ή Το κανάλι του Λεωνίδα

Μετά τις 12 το βράδυ, έπαιζε hardcore ταινίες ερωτικού περιεχομένου και γι’ αυτό πολλοί και για πολύ καιρό προσπαθούσαν να το κλείσουν! Κλείνουν το ΙΤΑ 8 κλείνουν, κλείνουν και τον τάφο τους κυρίες και κύριοι! Το κανάλι στη συχνότητα του οποίου πέρασαν ατελείωτες ώρες, τα νιάτα τούτου εδώ του τόπου! Οποία ντροπή…

Πηγή:menshouse.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: