Την Πέμπτη αποφασίζει η ΝΔ τις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου

Κοινοποίηση:
nd

Στην συνεδρίαση της Πέμπτης στις 3.30 το μεσημέρι, της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, θα αποφασιστεί η δρομολόγηση των διαδικασιών εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος.

Μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση θα τεθούν τα χρονοδιαγράμματα για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, με στόχο μέσα στο Νοέμβριο να πραγματοποιηθεί η εκλογή του προέδρου.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μειμαράκης δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μεταξύ των στελεχών είναι αρετοί, που θα ξεκαθαρίσουν την θέση τους στις επόμενες ώρες..

Διαβάστε επίσης:Θέτει υποψηφιότητα το μεγάλο φαβορί για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας! Και όχι δεν είναι αυτός που φαντάζεστε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτή η παράταξη μακάρι να διαλυθεί γιατί είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία,παλιότερα ήμουν στη δαπ-νδφκ φανατικός νεοδημοκράτης και οννεδίτης,σήμερα δε θέλω να τους βλέπω,είναι ένα αστικό κόμμα που δεν σέβεται τον απλό πολίτη αλλά ρίχνει όλο το βάρος στην αστική τάξη,επιχειρηματίες και εφοπλιστές,είναι η παράταξη του πλήρους καπιταλισμού με όλη τη σημασία της λέξης,στόχος της είναι η διάλυση των εργασιακών δικαιομάτων,να σε έχει ο εργοδότης-επιχειρηματίας με 300€ κι εκείνος να βγάζει τα λεφτά του κόσμου,είναι ανώφελο να περιμένει η ΝΔ ψήφο από λαικότερα στρώμματα,γι αυτό και μιλάνε όποτε τα βλέπουν σκούρα τα πράγματα για τον μεσαίο χώρο μήπως και τσιμπίσουν καμιά ψήφο απο εκεί,η καπιταλιστική ΝΔ από δω και πέρα που ψηφίζεται από ένα μεγάλο κομμάτι της δεξιάς μην ελπίζει ξανά σε κυβέρνηση όποιον νέο αρχηγό βάλει στο τιμόνι,είναι τελειωμένη ιστορια..

Comments are closed.