Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι; Δείτε με ποιον συναντήθηκε ο Βασίλης Λεβέντης και θα καταλάβετε…

Κοινοποίηση:
leventis_533_355

Μια από τα ίδια ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αποδεικνύεται ένας ακόμη πολιτικός “τσάμπα μάγκας”, μέχρι να μπει στο κοινοβούλιο. Σήμερα μάλιστα…πέρασε το κατώφλι της Γερμανικής ¨Κομαντατούρ” στην Αθήνα, όπου συνομίλησε με τον Γερμανό πρέσβη. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνομιλία των δύο ανδρών έγινε μετά από πρωτοβουλία του κ. Σόοφ και διήρκησε περισσότερο από μια ώρα – Ο Γερμανός διπλωμάτης έδειξε να αγωνιά για τον αν στις προθέσεις του κ. Λεβέντη περιλαμβάνεται η συμμετοχή στην κυβέρνηση, αναφέρουν πηγές

Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αναφορά της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, στην οποία σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι «πρακτικά ακυβέρνητη», ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα Πέτερ Σόοφ εμφανίστηκε στην Βουλή και πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνομιλία των δύο ανδρών έγινε μετά από πρωτοβουλία του κ. Σόοφ, διήρκησε περισσότερο από μια ώρα ενώ οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Γερμανός διπλωμάτης έδειξε να αγωνιά για τον αν στις προθέσεις του κ. Λεβέντη περιλαμβάνεται η συμμετοχή στην κυβέρνηση.

Ο κ. Λεβέντης φέρεται να επανέλαβε τις γνωστές του θέσεις περι σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης επισημαίνοντας την αναγκαιότητα συμμετοχής και της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο Γερμανός πρέσβης φέρεται να διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον της χώρας του για την Ελλάδα. Σημείωσε ωστόσο ότι η Γερμανία αποτελεί κρίκο του ευρωπαϊκού οικοδομήματος το οποίο λειτουργεί και αποφασίζει ομαδικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: