«Τι κάνεις να βάζεις αυτά τα πράγματα εκεί έξω; Μας σκοτώνεις!»

Κοινοποίηση:
μοσαντ

Αυτά ήταν τα λόγια του Αβραάμ Φόξμαν, εκτελεστικού διευθυντή της περίφημης Αντι-Δεκάτισσας Λίγκας, που θεωρούνταν από πολλούς στο γνωστό ότι δεν ήταν παρά ένα εγχώριο υποκατάστημα της υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ Μοσάντ.

Σύμφωνα με ένα εκρηκτικό κομμάτι που εμφανίστηκε πρόσφατα στην ηλεκτρονική έκδοση του Counterpunch, ο Foxman φώναξε αυτό κατά τη διάρκεια μιας καθιστικής περιόδου που ζήτησε να έχει με ένα ανώνυμο εκτελεστικό της Fox News λίγο μετά τις 11 Σεπτεμβρίου.

Εκατοντάδες Ισραηλινοί συνελήφθησαν

Το «υλικό» που προκάλεσε τόσο δυσπεψία στην Foxman εκείνη την ημέρα ήταν μια καταστροφική, τεσσάρων μερών ερευνητική σειρά Fox News που έστελνε μετά τις 11 Σεπτεμβρίου που ασχολούνται με τις συλλήψεις πολλών εκατοντάδων ισραηλινών υπηκόων καθώς και μερικές από τις ενοχοποιητικές περιστάσεις που περιβάλλουν δραστηριότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα, ήταν η ιστορία που αφορούσε μια ομάδα, που ήταν γνωστή στους ανακριτές και τους δημοσιογράφους ως οι «υψηλοί φαβορίτες», οι οποίοι, σύμφωνα με μια έκθεση σύλληψης του Αστυνομικού Τμήματος του Μπέργκεν, «είδαν τους κατοίκους του Νιου Τζέρσεϋ στις 11 Σεπτεμβρίου η διασκέδαση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου καταστρέφει και θα φτάσει σε ακραίες διαστάσεις για να φωτογραφίσει τους εαυτούς τους μπροστά στα συντρίμμια ».

Η ίδια έκθεση της αστυνομίας έδειξε επίσης ότι στο όχημά τους βρέθηκαν «χάρτες της πόλης με ορισμένες θέσεις», δίνοντας έτσι σε όλους την εμφάνιση ότι «γαντζώνονται με αυτό» και ότι «ήξεραν τι θα συμβεί όταν ήταν στο πάρκο Liberty State Park. »

Έκτοτε, οι αναφορές του Cameron έχουν αφαιρεθεί από το δίκτυο από τα αρχεία του στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, οι σειρές μπορούν ακόμα να προβληθούν σε ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο.

Επιστροφή στο Ισραήλ

Αυτοί οι άνδρες – μαζί με πολλούς άλλους που συνελήφθησαν στη χώρα μετά τις 9-11 – κρατήθηκαν από τις αμερικανικές αρχές για αρκετούς μήνες για ανάκριση, προτού σιωπηλά αποσταλούν πίσω στο Ισραήλ. Αυτό που έδειξαν αυτές οι έρευνες ήταν ότι οι νέοι Ισραηλινοί υπήκοοι ήταν όλοι οι αξιωματικοί της υπηρεσίας πληροφοριών για το Μοσάντ, γεγονός που αργότερα έγινε δεκτό από το Ισραήλ και αποδείχθηκε από τα σχόλια ενός από αυτούς τους άνδρες σε μια συνέντευξη που έδωσε μετά την επιστροφή του στο σπίτι. «Ήμασταν
αποστέλλονται για να τεκμηριώσουν την εκδήλωση «, δήλωσε ένας από τους Ισραηλινούς.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την εξέλιξη, ωστόσο, ήταν ο ρόλος των ομάδων πίεσης υπέρ του Ισραήλ – στην προκειμένη περίπτωση η ADL, η AIPAC και η αδήλωτη επιτροπή για την ακρίβεια στη Μέση Ανατολή στην Αμερική (CAMERA) – έπαιζαν στην κάλυψη του ρόλου που διαδραμάτισε το Ισραήλ στη μαζική δολοφονία όχι μόνο των 3.000 Αμερικανών στις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά οι 3.000+ Αμερικανοί στρατιώτες και 700.000 Ιρακινοί σκοτώθηκαν στη συνέχεια και στο Ιράκ.

Ο Foxman επισκέφθηκε όλα τα δίκτυα

Σε προσωπική συνέντευξη του Αμερικανικού Ελεύθερου Τύπου, ο συγγραφέας της έκθεσης στο Counterpunch, Christopher Ketchum, ανέφερε ότι ο Foxman μόλις δεν καλέσει το Fox News. Κάθε σημαντική έδρα των μέσων ενημέρωσης στην Αμερική δέχθηκε επίσκεψη από τον επικεφαλής της ADL. Εκτός από την προσωπική προσθήκη της Foxman, τα στελέχη στα υψηλότερα επίπεδα των διαφόρων δικτύων κατακλύστηκαν επίσης με τηλεφωνήματα, επιστολές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τόσο πολλά που προκάλεσαν τη συντριβή των δικτύων υπολογιστών.

Οι Εβραίοι ήταν όλοι πέρα από τον Λευκό Οίκο

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με διάφορες υπηρεσίες πληροφοριών και ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου που ήλθαν σε επαφή, διάφορα μέλη των ισχυρότερων εβραϊκών ομάδων στη χώρα επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο και ζήτησαν αξιωματούχους στα ανώτατα επίπεδα να κλείσουν όλες τις έρευνες Ισραηλινοί κατάσκοποι.

Ήταν ακριβώς προγνώσεων

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η επίσημη θέση αυτών των διάφορων εβραϊκών ομάδων είναι ότι οι ιστορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν την ισραηλινή προγνωστική των 9-11 δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα «παλιό καράβι» που ονειρευόταν οι αντισημίτες και οι Ισραηλινοί και ότι δεν υπήρχαν ποτέ αποδεικτικά στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι υπήρχε τέτοια προγνωστική.

Εάν οι Αμερικανοί είχαν ενημερωθεί για τις συλλήψεις εκατοντάδων αξιωματικών των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών μετά την 11η Σεπτεμβρίου και τις ιδιαίτερα ύποπτες συνθήκες που τους περιβάλλουν, είναι απίθανο -όσο προπαγανδισμένοι όσο αφορούν τη Μέση Ανατολή- που θα είχαν υπογράψει να στείλουν τους γιους και τις κόρες τους για να πολεμήσουν και να πεθάνουν για το Ισραήλ στο Ιράκ.

Η USS Liberty

Τα καλύμματα αποτελούν μέρος της βρώμικης δραστηριότητας του ισραηλινού λόμπι. Είτε πρόκειται για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της USS Liberty από τις ισραηλινές δυνάμεις το 1967, την ισραηλινή προκαταρκτική ενημέρωση της 11ης Σεπτεμβρίου, την προσπάθεια εξασφάλισης της απελευθέρωσης του σημαντικότερου κατασκοπείου Jonathan Pollard ή των προσπαθειών για απαλλαγή για τα δύο στελέχη της AIPAC η κατασκοπεία, το συμπέρασμα στο οποίο πρέπει να φτάσουν όλοι οι Αμερικανοί είναι ότι το Ισραήλ και τα διάφορα πλοκάμια του συνθέτουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό που αντιμετώπισαν ποτέ οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένας πρώην δάσκαλος που μιλούσε καλά σε διάφορες γλώσσες, ο Mark Glenn μίλησε στη διάσκεψη AFP-TBR για την ομάδα της Μέσης Ανατολής. Είναι ένας παραγωγικός συγγραφέας του οποίου τα προκλητικά δοκίμια έχουν δημοσιευθεί παγκοσμίως. Αυτός και η σύζυγός του Vicki και τα οκτώ παιδιά τους διατηρούν ένα ράντσο στο βόρειο Αϊντάχο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: