Η σύζυγος του πρώην υπουργού Εργασίας και υφυπουργού Υγείας Γεράσιμου Γιακουμάτου είναι η ιδιοκτήτρια του οίκου ευγηρίας » Άγιος Χαράλαμπος», όπου συνελήφθει για υπόθεση φοροδιαφυγής.
Ο κ. Γιακουμάτος στο έκανε δήλωση για την υπόθεση.
Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας σε ιστότοπο σημείωσε ότι η σύζυγος του είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του οίκου ευγηρίας που διατηρεί το ζεύγος, επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για φορολογικούς λόγους, αμφισβήτησε όμως ευθέως τη σοβαρότητα της παράβασης λέγοντας χαρακτηριστικά «Φορολογική παράβαση να την κάνει ο Θεός… σε λίγες ημέρες θα είναι έξω».
Αν ο γκαβος δεν κανει συντομα εκλογες θα μαλωνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ποιος θα πρωτοβγει απο την βουλη ο δε Τσιπρας δεν θα βρισκει συνεταιρους να συνεχισει τα μνημονια.
Αθώος.
Τσοχατζόπουλος, αθώος.
Παπαντρέου, αθώος.
Πασόκοι μαφιόζοι, αθώοι.
Αριστεροί τρομοκράτες και Ξηροί, αθώοι.
Η φτωχή γιαγιά που έκλεψε ένα γάλα πριν έναν μήνα, ένοχη και στην στενή.
Ψηφήστε τους πάλι κορόιδα…………