“Τι λέει το πουτ@@νι…”: Πρωτοφανής επίθεση της Ηλιάδη σε θαυμάστρια του Γκέντσογλου

Κοινοποίηση:
94b2e3680071b71b7f8b3c9d7ad74a8f

Φημίζεται για

τον αυθορμητισμό της, όμως αυτή τη φορά του έδωσε και κατάλαβε. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη η οποία έχασε την υπομονή της και με χυδαία λόγια χαρακτήρισε μια θαυμάστρια του συντρόφου της Σάββα Γκέντσογλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής δημοσιοποίησε ένα ενσταντανέ στο Instagram που απεικονίζει εκείνον και τον γιο του Βασίλη σε μια παραλία.
Τότε μια follower εξέφρασε για εκείνον τα γλυκά της λόγια προκαλώντας την έκρηξη της Ηλιάδη. «Τι λέει το πουτ@νι…», ήταν το σχόλιο που αιφνιδίασε πολλούς. Μέχρι στιγμής η νεαρή θαυμάστρια δεν έχει απαντήσει
gentsoglou
sxolio
youweekly.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Όλοι οι άντρες και δεν εξαιρω τον εαυτό μου τελικά είμαστε: αφελείς, αθώοι(ψιχούλες), διχως τη πονηριά και τη κακία μέσα μας, και τα ραντάρ μας υστερούν σε σχεση με τα ραντάρ του γυναικείου φύλου. Υπάρχουν στιγμές που οι γυναίκες μπορούν να γίνουν πολύ κακιές, μεγάλες καριόλες δηλαδή και το θαψιμο που ρίχνει η μια στη άλλη(ειδικα οταν η αλλη είναι απουσα) σε παρουσία τρίτων δεν έχει τελειωμό. Φτυάρι σανέλ Νο5 για γρηγορα και επιτυχη αποτελεσματα!!!!

  2. Ο γυφτουλας εχει περισοτερα τατου παρα λεφτα. Οτι ηταν ταλεντο οταν επαιζε στην Α Ε Κ και μετα στην Ιταλια ναι.Απο τοτε που εμπλεξε με την τεκνατζου παιζει σε ομαδες δευτερης και τριτης εθνικης.

  3. Τι σαβουρομαμησες που ειναι οι γυναικες ομως για τα λεφτα..
    χαλια γυφτε λαμε μπουζουκοκεφαλε ο τυπας…
    ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΜΗΣΕΣ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΟΥΔΕΣ ΓΙΟΛΕΣ ΟΥΣΤ…
    Τωρα μιλαμε για την Ηλιαδη που χωρισε την αλλη που ειχε χωρισει απο την πρωτο
    γαμο το μαφιοζο της νυχτας που τον φαγανε στο τελος ..ΤΟ Π@ΥΤΑΝΙ ΔΗΛΑΔΗ!
    ασχολουμαστε με τις τριχες απο τα @@μας..ατομα του υποκοσμου
    σκουπιδια μηδενικα οχι ρε δε σε κανουν ανθρωπο τα λεφτα…οσο κι αν εχεις!

  4. Τα λεφτά που χρωστάει στο δημόσιο θα τα δώσει αυτή ή μόνο εμείς τα κορόιδα οι φτωχοί θα πληρώνουμε μια ζωή;

  5. Γιατι ρε φιλε του σου καναμε εμεις οι βλαχοι; Απο οτι φαινεται εσυ στην Αθηνα προτιμας τους λαθρο απο τους Ελληνες βλαχους.οχι οτι μας νοιαζει γιατι εμεις οι βλαχοι οπως λαχει που λεμε και στο κατσικοχωρι μου καπου στην Ευρυτανια.

  6. Τεκνατζου οτι και να κανεις τα χρονια σου περασαν οπως και μπογια σου. Επειδη εξ ιδιων κρινεις τα αλοτρια π@να να πει στην σκυλοφατσα σου μπαζο και οχι τις αλλες ΚΥΡΙΕΣ που δεν ξαπλωσαν σε διαφορα κρεββατια και δεν εκαναν παιδι με παντρεμενο χωρις αυτος να παρει διαζυγιο απο τιην καρακουκλαρα την γυναικα του. για να κανει καριερα,που αν δεν ειναι γιαγια σου η μεγαλη Καιτη Γκρευ δεν θα σε ηξερε κανενας .Θαυμαστε ενα σουργελο ,που το παιζει και ανετη οταν χρωσταει στη εφορια τερασιο ποσο.Σε λιγο που η ωριμη θα πλαδαρεψει περισοτερο θα ηθελα να δω πως θα ειναι τα τατου; Τοτε ο γκομενουλης θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια. Οσο για την Κυρια που εβρισες να σε τρεχει με αγωγη και να σου παρει και β@κι που δεν εχεις γιατι δεν θα σου αφησει η εφορια τιποτα.

  7. Κοιτα να δεις που σφαζονται για εναν σκ@τοδερμο γυφτο…..χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    1. Ο γύφτος έχει πολύ χρήμα, για αυτό σφάζονται. Όταν έχει χρήμα παύει να είναι γύφτος, φλούφλης, γέρος κλπ. και γίνεται περιζήτητος γαμπρός.

Comments are closed.