Τον σιχάθηκε και την κάνει;;; Στη ΧΑΒΑΗ δεν φυτρώνουν ΚΈΡΑΤΑ; Ταξιδάκι στη Χονολουλού για Περιστέρα Μπαζιάνα: Ποια η νέα της «αποστολή»

Κοινοποίηση:
mpaziana

Γιατί θα ταξιδέψει στη Χαβάη η Περιστέρα Μπαζιάνα;

Η Χαβάη, και συγκεκριµένα η Χονολουλού, έχει ταυτιστεί στη συλλογική συνείδηση µε το ατελείωτο καλοκαίρι, τις τροπικές παραλίες και τις εξωτικές απολαύσεις µε φόντο ροµαντικά ηλιοβασιλέµατα κάτω από φοινικόδεντρα.

Κι όµως, η Μπέτυ Μπαζιάνα αποδεικνύει ότι η Χαβάη µπορεί να αποτελέσει και προορισµό ακαδηµαϊκού ενδιαφέροντος.

Λίγες ηµέρες αφότου µπει το 2018, η σύζυγος του πρωθυπουργού θα αναχωρήσει από την Αθήνα για τα νησιά στην καρδιά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Kαι ο λόγος για το υπερατλαντικό ταξίδι της Περιστέρας Μπαζιάνα δεν είναι για να συνοδεύσει τον Αλ. Τσίπρα σε κάποιο από τα ταξίδια που πραγµατοποιεί ως πρωθυπουργός.

Αντίθετα, σχετίζεται µε την ακαδηµαϊκή ιδιότητά της, καθώς θα παραστεί στο συνέδριο που διοργανώνει το Συµβούλιο Τηλεπικοινωνιών του Ειρηνικού (Pacific Telecommunications Council), µε αφορµή τον εορτασµό των 40 ετών λειτουργίας του, ως διδάκτωρ ηλεκτρολόγος µηχανικός και µηχανικός υπολογιστών του ΕΜΠ.

Aλλά και ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό στο Τµήµα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστηµίου ∆υτικής Μακεδονίας και στο Τµήµα Πληροφορικής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ταξιδακι αναψυχης και τα εξοδα πληρωμενα απο τα χαϊβάνια.

    Μπεεεεεε

  2. μπλα μπλα μπλα μπλα ο μλκς έλληνας του πληκτρολογιου…..όταν πάνε για ψήφο όμως, τότε όλα μέλη γάλα, τα ξεχνάνε όλα……κάνουν τις πάπιες, τους στρουθοκάμηλους, κρύβονται, εξαφανίζονται, καμουφλάρονται….ότι θέλεις κάνουν……μετά μπλα μπλα μπλα, κλαψ κλαψ κλαψ…..

  3. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…ΤΟ ΞΕΝΗΣΤΙΚΩΜΕΝΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΧΑΒΑΗ??? ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ??? ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ…ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ…ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕ …ΤΡΙΑ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!!!!!!!!!

  4. Τα κερατα της Περιστερας εχουν φτασει σε υψος αυτων της Τατις

  5. Περιστερα προς Τσιπρα

    Θα παρω τα παιδια και θα φυγω!!! Προσεξε καλα!!
    Τα ψεματα που λες στον Ελληνικο λαο δεν περνανε σε μενα!!

Comments are closed.