ΤΟΥΙΤΑΡΕΙ …κράζοντας τον ΑΛΕΞΗ ο Πάγκαλος: «Απαλλαγή λόγω βλακείας ή άγνοια των νόμων» (φωτο)

Κοινοποίηση:
pagkalos2-620x330

Δείτε το σχετικό σχολιασμό στο twitter : Με τρία tweets ο Θεόδωρος Πάγκαλος “στόλισε” ξανά τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ατάκα του πρωθυπουργού στη Βουλή ότι “Μπορείτε να μας κατηγορήσετε για αυταπάτες, όχι ότι είπαμε ψέματα”.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

“Τελευταία έγινε της μόδας η λέξη αυταπάτη. Την επικαλέστηκε ο Πρωθυπουργός ως ελαφρυντικό. Απαλλαγή λόγω βλακείας ή άγνοια των νόμων; Ο Αλέξης των καταλήψεων δικαιούται να είναι βλαξ ή αδαής. Ο Πρωθυπουργός εκλέγεται για να προβλέπει και να αποφασίζει σωστά. Αυτοκατάργηση!”

Στο τρίτο tweet ο Θεόδωρος Πάγκαλος επισυνάπτει παλαιότερο άρθρο του με τίτλο… “Αυταπάτες”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι λες τωρα?!Την «ειπε», ο «τυπος» του: “Τα φάγαμε όλοι μαζί” στον «τυπο» του : «Εχουμε πεσει ολοκληροι μες το βαρελι με το μελι»!!!Κοινως: «Ειπε ο γαιδαρος..τον πετεινο..κεφαλα»!!!ΦΤου σας ρεμαλια!!!!!!!!!!!

Comments are closed.