ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ κάνουν ασκήσεις απόβασης στα νησιά του Αιγαίου και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ στήνουν σκηνές για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Κοιμάται όρθια η κυβέρνηση ή γίνεται επίτηδες όλο αυτό; (φωτο)

Κοινοποίηση:
Turkia-Apovasi

Ένα καλοστημένο κόλπο όλο αυτό εις βάρος των Ελλήνων. 

Και η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ περιμένει υπομονετικά το ΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;;;;;

Η Τουρκία αυτό το καιρό με όλα όσα γίνονται στη χώρα μας , όχι μόνο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και να προωθήσει τις αξιώσεις της με αλλαγή του status quo, αλλά προβαίνει και σε μία σειρά στρατιωτικών ασκήσεων με σενάρια την απόβαση σε ελληνικά νησιά του ανατολικού Αρχιπελάγους και τη διέλευση υδάτινου κολλήματος, συγκεκριμένου του Έβρου.

xe1_01

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις απασχολούνται στο πώς και πόσα hot spots θα φτιάξουν ! Καθώς επίσης  αν οι σκηνές και τα κοντέινερ που στήνονται στα νησιά και στην Μακεδονία ικανοποιούν τους λαθρομετανάστες, τους πρόσφυγες και τους Ευρωπαίους που θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε “αποθήκη” ψυχών…. και όλα τα τραγικά και τα διάφορα τα οποία γίνονται γνωστά μέσω των ΜΜΕ.

Κάτι που στερεί ταυτόχρονα χρήματα από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατ’ ομολογία και του Πάνου Καμμένου. Και ποια κονδύλια δηλαδή, αυτά που άφησε η τρόικα για να μπορέσουν να συντηρηθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε επίπεδο… βίδας. Γιατί για τίποτα περισσότερο δεν επαρκούν. Όσον αφορά στην απόκτηση νέων οπλικών συστημάτων ούτε λόγος.

Τις προηγούμενες ημέρες λοιπόν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν αμφίβια άσκηση με απόβαση πεζοναυτών στο Κόλπο της Σμύρνης. Πέραν των πεζοναυτών συμμετείχαν δυνάμεις του Ναυτικού της Τουρκίας, οι οποίες βεβαίως είχαν αεροπορική υποστήριξη, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν 17 πλοία του τουρκικού Ναυτικού, κυρίως αποβατικά, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα, επιθετικά ελικόπτερα, μαχητικά αεροσκάφη. Όσον αφορά στο σκοπό και το σενάριο ούτε λόγος. Σίγουρα οι Τούρκοι δεν κάνουν αποβατικές ασκήσεις για να επιτεθούν στη Συρία, αλλά στην Ελλάδα με την κατάληψη κάποιου ελληνικού νησιού από ολόκληρο το ανατολικό Αιγαίο που αμφισβητούν, όπως διαβάσαμε αναλυτικά σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

tourkoi (1) tourkoi (2) tourkoi (3) tourkoi (4) tourkoi (5) tourkoi (6) tourkoi (7)

Και δεν είναι μόνο οι αποβατικές ασκήσεις που πραγματοποίησαν απ’ όπου και οι φωτογραφίες, αλλά μέσα στο Φεβρουάριο έκαναν και ασκήσεις για το πώς με πλωτές γέφυρες και καταφέρουν να περάσουν τον ποταμό Έβρο. Δεν είναι σαφώς η πρώτη φορά, αλλά οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν προσηλωμένες στο στόχο και δεν κοιτούν να στήσουν σκηνές όπως έχει αναθέσει η κυβέρνηση στις ελληνικές, σύμφωνα με άρθρο που διαβάσαμε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΟΘΟΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ…

  2. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ
    «Είδα τότε ότι ό,τι κάμομε θα το κάμομε μοναχοί και δεν έχομε ελπίδα καμμιά από τους ξένους».

    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης .

Comments are closed.