Τους ξεφτίλισε: Δεν έλαβε απόδειξη σε ταβέρνα, έφαγε, χαιρέτησε και αποχώρησε κύριος – Η αντίδρασή τους; Απερίγραπτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1372-620x330

Σε δημόσια..

«ευχαριστία» για το «δωρεάν» γεύμα που απόλαυσε σε εστιατόριο στο…
Χαλάνδρι, προχώρησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες Φορολογούμενοι» και γνωστός οικονομολόγος κ. Γιάννης Σιάτρας.
Αιτία του «κεράσματος»; Η επιχείρηση δεν συμμορφώθηκε με τις φορολογικές τις υποχρεώσεις και δεν προσκόμισε όπως ρητά ορίζει ο νόμος

Δείτε την ανάρτηση του εν λόγω μάγκα στο Facebok:

tromaktiko1362

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.
    ΤΟ 24% ΜΙΑΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΜΑΥΡΟ ΜΕΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΔΕ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΒΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

  2. Ο ταβερνιαρης μας πειραξε … Γιατι ολοι οι υπολοιοοι κοβουν αποδειξη γιατροι υδραυλικοι και ολοι οι υπολοιποθ ελευθυροι επαγγελματιες….. Οκ η φοροδιαφυγη εκει ειναι στους μικροπωλητες και της μικρες επιχειρησεις.

  3. ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ LA COSTA ΣΤΟ ΖΟΥΜΠΕΡΙ. ΔΕ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΤΗ ΖΗΤΗΣΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΩΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ. ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ. ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΗ ΠΡΩΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ 3 ΣΕΡΒΙΤΌΡΟΙ, Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΟΔΕΥΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ. ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!

    1. γιατι δε τους κατηγγειλες στην αστυνομια? Αυτοφωρο και μεσα

      1. Έχεις δίκαιο. Αλλά επειδή ζούμε σε μαφιόζικο κράτος, δεν το έκανα.

  4. η πλακα ειναι οτι ολοι εσεις οι “μαγκες” εδω………και να σας πει ο μαγαζατορας οτι δεν θα σας φερει αποδειξη καταμουτρα,,,,,,,,,,εσυς και μπουρμπουαρ θα του αφησετε,,,,,,,,

    αντε τωρα για υπνο, επαναστατες του κωλου………………

  5. ειπαμε τα προβατα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  6. αφου το γραφουν κι ολας οτι αν δε λαβω αποδειξει δε υποχρεουμε να πληρωσω ……………………… σωστοςςςςςςςςςςςςςςςς

  7. Απολύσεις άμεσα 200000 δημοσίων υπαλλήλων (ξεκινώντας από βουλή και προεδρία της δημοκρατίας) και μείωση του ΦΠΑ στο 20% με υψηλά πρόστιμα σε όσους φοροδιαφεύγουν. Δικαιοσύνη για όλους!

    1. Είσαι έτοιμος να παίξεις τον αστυνομικό, τον πυροσβέστη, τον γιατρό και τον νοσοκόμο μαζί και πολλούς άλλους? Το Δημόσιο δεν είναι όλο γραφεία όπως τα παρουσιάζει η τηλεόραση.

      1. Ας ξεκινήσουμε τις απολυσεις λοιπόν από τους διοικητικούς υπαλλήλους λοιπόν όλων των υπηρεσιών και όλων των βαθμίδων. Μία και εθιξες τον παράγοντα υγεία αν δεν περάσεις από ιδιωτικό ιατρείο καλά δεν γίνεσαι και ας πληρώνεις δημόσια ασφάλιση! Η υγεία και η παιδεία δεν ήταν ποτέ δημόσιο αγαθό σε αυτόν τον τόπο!

  8. Απο τα σχολια πολλων καταλαβαινω το επιπεδο τους.Ποτε δεν θα φτιαξει η Ελλαδα γιατι ποτε δεν θα αλλαξει η νοοτροπια των ανθρωπων.Ολο για τις κυβερνησεις λετε τις οποιες εσεις τι βγαζετε με αυτο το σαπιο σκεπτικο σας.Ηλιθιε το 24φπα το πληρωνει ο πελατης για να το βαζει ο καθε μαγαζατορας στην τσεπη επειδη η κυβερνηση κλεβει?Αυτα τα μυαλα μας φτασανε εδω.Αυτες οι κυβερνησεις αξιζουν δυστυχως στην Ελλαδα γιατι ειναι σαπιος ο λαος και συμφεροντολογος.Δεν πειραζει εσεις οι μαγκες του κωλου να πληρωνεται να σας πιανουν τον κωλο και να λετε ευχαριστω και να κανετε τους μαγκιες στο πληκτρολογιο.
    <>
    Απο την νοοτροπια φιλε θα σωθουμε ναι και απο τον καθε πονηρο ταβερνιαρη που θα μας κλεβει.εμας κλεβει οχι το κρατος εμεις τα πληρωνουμε υποχρεωτικα για να πανε στο κρατος αλλιως δεν τρωμε,δεν καταλαβα θα κανουμε εκπτωσεις ποιος θα κλεβει πολυ η λιγο?Ειναι δικαιολογια αυτη?
    Για κατι αλλους απο κατω θα τους πω οτι θα βαλω δαχτυλο στην μανα τους,μονο η κυβερνηση θα τους βαζει?(για το σκεπτικο τους και μονο).
    Βριστε ελευθερα και μετα τρεξτε να πληρωνεται και τουμπεκι ψιλοκομμενο,για αυτο ζειτε βολεψακιδες αμα εξαφανιστει το ειδος σας ισως φτιαξουμε σαν χωρα αλλιως καηκαμε!
    Κομματοσκυλα ολοι!(χωρις να θελω να προσβαλω τα σκυλια που ουτε λιγο δεν τα φτανετε).

  9. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

  10. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ,ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ,ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ,ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΗΔΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ,ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ,ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ……

  11. Είμαι κατά των αποδείξεων
    Αλλά μου την δίνουν οι μαγαζάτορες που το κάνουν συστηματικά αυτό το να βάζουν το ΦΠΑ που πληρώνω εγώ στην τσέπη τους

    Πανέξυπνε ραγιά μπράβο

  12. Ετσι είναι. Θα πρέπει πάντα να βρίσκεται ένας περίεργος Γιάννης Σιάτρας να μας θυμίζει τους “φοροφυγάδες” επαγγελματίες , τους “τεμπέληδες” δημόσιους υπαλλήλους , τους “αντιπαραγωγικούς” στρατιωτικούς , τους “καφενιζομένους” αγρότες και να βγάζει λάδι τους πολιτικάντηδες των 8500 € τον μήνα , με τις μερσεντάρες και τα προνόμια τους. Πλακώνεται ο Ελληνας με τον Ελληνα δημιουργώντας ταξικό διχασμό τα γκρουπούσκουλα των πολιτικάντηδων που τον θέλει σε κομματικά μαντριά και σε διχαστικές ιδεοληψίες τύπου Σιάτρα.

  13. Χαλαρώστε.Είστε Όλοι ζώα και οι μεν και οι δε.τουρκοκρατία σας χρειάζεται.Όχι 400χρόνια. 1000 χρόνια σκλαβιάς.

    1. Να μαντέψω τον ρόλο του Nikolaou στα 1000 χρόνια που λέει ότι χρειαζόμαστε??? Κοτσαμπάσης Nikolaos, κοτσαμπάσης???

  14. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ…. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ, Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ….ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ..ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΩΡΕΑΝ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΒΙΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ, ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΟ ΤΟΥ, ΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΣΑΜΠΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…….ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΥΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.

  15. Να ρωτησω κατι ρε μαγκες…
    Αντε ο αλλος που δεν πληρωσε ειναι μαλακας…τσαμπατζης.
    Αν δεν ειχαμε κλεφτες πολιτικους και μας κυβερνουσαν εντιμοι…θα εκοβαν ολοι οι μαγαζατορες αποδειξη;
    Λαμογια και αισχροκερδεις δεν υπαρχουν…;

  16. Ο ταβερνιαρης σε πειραξε ρε που-σταριο γ@μημενε και ιχι οι κωλοκυβερνησεις που εχεις ψηφισει και εχουν διαλυσει αυτον τον τοπο ρε εκτρωμα;
    Εγω προσωπικα σου ευχομαι να μην βγαινεις καθολου απο την τουαλετα παλιομ@λακα

    1. Ναι ρε βρωμοπουστα!
      Κλεφταρα…γαμω τπν πατο σου…Κλεφταρα!
      Βρισκετε…και τα κανετε καργιοληδες…
      Δικτατορια και κρεμασμα κωλοπουστοι!

  17. Ρε ζωα ε ζωα!
    Επειδη μας κυβερνουν 40 χρονια κλεφταραδες…πρςπει να’ ναι κλεφτες και οι μαγαζατορες;
    Αι σιχτιρ να πουμε…κλεφταραδες!
    Αν δεν θελει να κοψει αποδειξη …να ριξει και τις…τιμες.
    Αντε να πουμε μ’ολους τους κλεφταραδες!
    “Δεν βγαινω”…λεει ο αλλος…
    Αν δεν βγαινεις…κλειστο ρε μαλακα το “μπουρδελο” σου…που μου παιρνεις το μικρο μπουκαλι μπυρας 0,70€ και το πουλας 5 και 6€.
    Α σιχτιρ…κοπροσκυλα…

  18. ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
    καλά έφαγες τσαμπα?! ε ρε γμνο λαμόγιο?

    1. όταν κανεις λογαριασμο 20 ευρω, πανεξΥπνε, το ΦΠΑ που βαζει στη ΤΣΕΠΗ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ 4,8 ΕΥΡΩ….αν εσυ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να τ ΑΦΗΝΕΙΣ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.

    2. Ξέρεις τι σημαίνει στάση πληρωμών? Προφανώς ΟΧΙ για αυτό τα λες αυτά..κατάλαβε πρώτα τον όρο και μετά πες δεν κατάλαβα 🙂

    3. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ .””ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ”” ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ.ΟΙ ….ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ..ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ . ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΤΣΕ…

  19. Δεν ειμαι ταβερνιαρης οπως τους αποκαλεί κάποιος συνελληνας,δεν εχω καμία σχέση με αυτο το επάγγελμα,αλλα δεν βλέπετε τη γίνεται η φελι και η κουπριες επιπλεουν δηλαδή η τελευταίοι, η κλέφτες που φαγανε τα λεφτά και συνεχίζουν να τρώνε να θέλουν να βάλουμε πλάτη πάλι,ε οχι αυτο δε θα γίνει όσο η κλευταραδες κυκλοφορούν ελεύθερη με τα δικά σου και τα δικά μου ταλεφτα,που δεν υπάρχει κράτος προνοια ( καλα εδω γελαμε) δεν θα γίνω πάλι το κοροιδο,η ΕΛΛΑΔΑ εχει πουληθει σε οτι κίνητε και δεν κίνητε και σε οτι πετάει, η δουλογερμανικη κυβέρνηση μαζι με τους προηγούμενους πρεπει να δικαστουν και να καταδικαστουν για οτι δεινά έφεραν στη Χώρα,και μετα να γίνω έντιμος Πολίτης για εμένα και για την Ελλαδα μας

  20. Αν μας έκανε έκπτωση 24% τότε ας μην έκοβε απόδειξη μιας και όπως είπαν και άλλοι στον “Γκουβα” θα πάνε …αλλιώς το 24% το τσεπώνει ο ίδιος ο επιχειρηματίας οπότε αυτομάτως σε κλέβει με νόμιμο τρόπο..

    1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 24%ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΕΝΑ12% ΘΑ ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ

  21. Συμφωνο απολυτα με τοα τελευταιο σχολιο του ΟΥΣΤΡΕΑΝΘΕΛΛΗΝΑ μπραβο στο μαγκα που τα χωνει σε αυτο το ρεμαλι του συστηματος, που αυτοπροζδιοριζετε και προεδρος λεει του κομματος ελληνες φορολογουμενοι, που μην σας φανει παραξενο αυτο το λομαγιο στις επομενες εκλογες να ειναι και βουλευτης, με καποιο κομμα τυπου νεας δημοκρατιας συριζα κομα εξουσιας.Ουστ ρε λαμογιο του κερατα.

  22. ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΖΗΤΆΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΕΩΣ ΌΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΎΜΕ.ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΆΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΛΈΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΆΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΆ ΜΌΝΟ ΚΆΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΉ ΤΗΣ ΏΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΉΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΡΕΜΆΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΊΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΑΣ.ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΆΤΗ ΈΤΣΙ ΤΟΝ ΣΎΜΦΕΡΕ ΈΤΣΙ ΈΚΑΝΕ ΚΑΘΌΤΙ ΜΕΓΑΣ ΤΣΑΠΑΤΖΉΣ

    1. Ρε κορόιδο, όταν δεν παίρνεις απόδειξη τα λεφτά του φόρου που θα έπρεπε να πηγαίνουν για όλους Έλληνες πολίτες ( υγεία, παιδεία, κλπ.) τα βάζει στη τσέπη ο ταβερνιάρης και το κάθε λαμόγιο που δεν κόβει αποδείξεις. Επειδή κλέβουν οι πολιτικοί θα πρέπει να επικροτούμε και να επιβραβεύουμε τους άλλους κλέφτες;;; Για αυτό φτάσαμε ως εδώ… καμία ελπίδα για τον τόπο.

  23. o ταβερνιαρης με τα 2 τυλιχτα μια μπυρα και ενα καλαμακι ψωμι που σερβηρε και θα επερνε 9 ευρω ειναι ο κλεφτης ;;;;; η του κλεφτοπασοκ ,κουτσογιωργας ,,λαλιωτης, μασελας , παπακωσταντινου με τις ξαδελφες,τσουκατος , σιμητης…να πω και αλλους ;; …ε . να πως ξεπληρωνεται το χρεος

  24. Εαν αυτο το εκανε σε παγκο παραεμποριου τοτε οχι μονο αυτοι που τωρα λενε ”καλα εκανε” δε θα ειχαν την ιδια αποψη, αλλα ο συγκεκειμενος θα ετρωγε πολυ ξυλο απο τον ”κακομοιρο μεταναστη” και τους ”αλληλεγγυους” παρακειμενους προστατες και μετα θα ακολουθουσε συλληψη του για το αδικημα ρατσιστικης συμπεριφιρας και κλοπης. Και φυσικα οι ΜΚΟ , μεχρι και ειδικοι ψυχολογοι θα συμπαραστεκονταν στο ”κακομοιρο μεταναστη” που επεσε θυμα κλοπης και ρατσισμου, και ολα τα τσοντοκαναλα θα το ειχαν κανει θεμα για μερες

  25. Ευγε του!
    Ας το δουν και…ξυπνησουν καποιοι…

  26. ναι απτον ταβερνιαρη που θα κοψει αποδειξη περιμενουμε να σωθουμε… εδω τα λαμογια στην κυβερνηση εχουνε φαει δισεκατομμυρια αυτο θα μας σωσει οι αποδειξεις του ταβερνιαρη με το αποκρουστικο-αισχροκερδες-τοκογλυφικο, 24% τωρα πια φ.π.α.

    1. Ο κάθε κλέφτης κλέβει αυτό που μπορεί να κλέψει. Εσύ συνέχισε να κοιμάσαι ακόμα με τα παπούτσια. Για να ταυτίζεσαι με τον ταβερνιάρη, ποιος ξέρει τι κουμάσι θα είσαι !

    2. Βλακάκο, ο κάπελας παντελονιάζει αυτό το 24%. Ας το αφαιρούσε, να ήταν όλα οκ.

  27. ατομα που συναναστρεφονται περιχαρεις με τον μπαρτολομιου
    και συνηθιζουν να… σταυρωνουν τα χερακια με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πανω απο το δεξι
    ουτε τα πιστευω ουτε και τα υποληπτομαι!

  28. Για αυτο που έκανες θα πάρεις το μακρι παπαρι παπαρα,και γιατι να πληρώσει ρε ελεεινε αυτο το ελεινο κράτος που μια ζωή το πληρωναμε και η κλέφτες φαγανε τα λεφτά ,που και τσαμπα να δουλευουμε για 10εστίες δεν ξεχρεωνουμε, που το κράτος δεν υπάρχει παρα μονο τα λαμογια που μάλλον εισαι και εσυ σε αυτούς,ενας τσαμπαξης ξευτηλας εισαι και τιποτε άλλο,ημαρτον θεε μου τι θα ακουσουμε άλλο.

    1. alexander, ταβερνιάρης είσαι κι εσύ και ακολουθείς τις ίδιες πρακτικές? Λέω μήπως…

    1. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ …ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΔΕΙ
      ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ …ΠΟΥ ΣΑΣ
      ΕΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ
      ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ
      ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΑ ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ Ο ΑΣΠΙΛΟΣ
      ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΛΗΣΤΡΟΤΣΙΠΡΑΣ..ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕ
      Ο ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ.. ΤΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ..??
      ΒΑΣΗ ΤΟ 120 ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΟΥΣΤ ΡΕΕΕ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ..ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΛΕΣ ΤΟ Η ΕΛΑΛΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΠΑ ΔΕ ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ..ΖΩΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ …ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ …ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΟΛΑΜΟΓΙΑ

Comments are closed.