ΤΟΥΣΚ: Aν δεν βρεθεί λύση θα σταματήσουμε τις διαπραγματεύσεις!

Κοινοποίηση:
tousk2

Μετά το δημοψήφισμα, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα. Συμφωνήσαμε να εξετάσουμε μία λύση βάση κοινών κανόνων και αρχών. Μέχρι τις 9 Ιουλίου η κυβέρνηση θα παρουσιάσει μία ευρεία και λεπτομερή ατζέντα μεταρρυθμίσεων.

Κάλεσα όλους τους ηγέτες να βρουν μία συναίνεση. Εάν αυτό δεν συμβεί, θα υπάρξει το τέλος των διαπραγματεύσεων, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Εάν κάποιος έχει την ψευδαίσθηση πως η χρεοκοπία της Ελλάδας και των τραπεζών της θα είναι απλή, κάνει λάθος. Έχουμε πέντε ημέρες για να βρούμε λύση. Την Κυριακή, στη Σύνοδο Κορυφής θα είναι η καταληκτική ημερομηνία.

Αποφασίσαμε πως χρειαζόμαστε δύο πλαίσια για τη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το κακό σενάριο, τη μη επίτευξη συμφωνίας. Βεβαίως αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να συζητήσουμε τις συνέπειες για το σύνολο της ΕΕ. Εϊναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τις απόψεις όλων όσων εμπλέκονται και εάν θα χρειαστεί να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια. Είναι κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της ΕΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΩΡΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ.ΠΕΣ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΟΤΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΑΓΟΡΕΣ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΝ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΗΛΙΟ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Comments are closed.