Του κόπηκε το χαμόγελο του Κούλη! Δείτε το παλικάρι που τόλμησε να ρωτήσει τον Μητσοτάκη για την Λέσχη ΒΙLDERBERG (BINTEO)

Κοινοποίηση:
KOULIS BILDERBERG

Ο

Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, απαντά στο ερώτημα ενός νεαρού πολίτη, σχετικά με την φετινή συμμετοχή του στο συνέδριο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Εννοείται πως με την απάντησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκαλύπτει απαγορευμένα σημεία (αυτό δεν γίνεται ούτε με τον ορό της αλήθειας)…& εξάλλου γιατί να το κάνει… αφού είναι & αυτός άνθρωπος του συστήματος της παγκοσμιοποίησης & της νέας τάξης πραγμάτων.
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απάντησή του, διότι μας κάνει γνωστό, πως το κυριότερο θέμα το οποίο συζητήθηκε στο συνέδριο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ήταν το πλαστικό χρήμα, οι ηλεκτρονικές ταυτότητες & γενικότερα η γρήγορη εδραιοποίηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης & στην Ελλάδα, με την οποία συμφωνεί & ο ίδιος (κακώς).
Φαίνεται ξεκάθαρα πως το καινούριο στρατιωτάκι – μαριονεττάκι της λέσχης, που πιθανόν να του έχουν τάξει & πρωθυπουργία, έχει μάθει να λέει καλά το ηλεκτρονικό του ποιηματάκι.

Απόσπασμα από την εκπομπή «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 27.06.2016

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Δημιουργοί του Τίτλου κ του άρθρου, νόμιζα ότι έγινε κάτι Συνταρακτικό κι Αποκαλυπτικό για το Μητσοτάκη κι ήθελα επιτέλους κάποιος να τον Αναγκάσει να πει Αλήθειες κι ότι έχετε Αποδεικτικά στοιχεία…… αλλά δυστυχώς ο τίτλος είναι Παραπλανητικός! ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ???? ΠΟΥ φαίνεται ότι Μαγειρεούουν Πονηρά σχέδια σ’αυτή τη Λέσχη!!! Ας το Αποκαλύψουμε ντε! ΜΑΖΙ ΣΑΣ είμαι!!! Αλλά ώς τότε θα Κοροϊδεύουμε με Ψεύτικους τίτλους κ θεωρίες Συνωμοσίας ο ένας τον άλλον οι Έλληνες ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ώστε να Κερδίζουμε Προβολές στα site μας κ να βγάζουμε Λεφτά???? ΑΥΤΟΣ είναι ο Σκοπό σας εκεί στο site κύριοι Δημιουργοί???? Εγώ σας Τίμησα διαβάζοντας το άρθρο κι εσείς μου γράφετε ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ πράματα!!! Δυστυχώς, όπως είδα το βίντεο για να έχω Άποψη, Μια Χαρά ΧΑΛΑΡΟΣ κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ήταν ο Κυριάκος κ τα είπε όπως Αυτός ήθελε κ Δεν μπορούμε να τον Κακολογήσουμε για τίποτα τώρα, δυστυχώς επαναλαμβάνω! Όπως ο ίδιος ανέφερε, η Λέσχη Μπιλντεμπεργκ είναι μια Καθαρή συνάντηση Συζήτησης Πολιτικών κι Επιχειρηματιών για διάφορα που συμβαίνουν, Χωρίς να αποφασίζουν οι ίδιοι ή να επηρεάζουν! Αλλά υπάρχει μια Λογική Εμπιστευτικότητα να Μη σχολιάζουν παραέξω τα όσα είπαν. Κι είχαν συζητήσει ότι το Πλαστικό χρήμα είναι Σωστό να εδραιωθεί για να Αποφευχθεί η Φοροδιαφυγή… που όντως άρχισε να Προωθείται! Δλδ το παλικάρι [Μπράβο του που Ρώτησε βέβαια κ τον Τιμώ γι’αυτό] δυστυχώς ΔΕΝ τον έφερε σε Δύσκολη θέση να πει κι Αλλες Αλήθειες! Μια Χαρά τα Κουκούλωσε ο Κούλης κ δεν μπορούμε να του προσάψουμε Τίποτα τώρα! Έπρεπε το παλικάρι, όπως κι ο Χατζηνικολάου να τον Αναγκάσουν να Αποκαλύψει πράματα γαμώτο! Τζάμπα η Χαλαρή ερώτηση τελικά… ///Βέβαια, όσοι είδαμε το βίντεο, βγαίνουμε Κερδισμένοι γιατί τώρα ξέρουμε Τι είπε ο Κούλης κι ελπίζω να τον Στριμώξουμε άλλη φορά…ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΧΙ οι Δημιουργοί των sites να Ελκύετε τον κόσμο με Ψεύτικους τίτλους που ΘΑ θέλαμε να’ναι έτσι η Αλήθεια!!! Σας Παρακαλώ να’μαστε ΟΛΟΙ ΣΩΣΤΟΙ, ώστε να Κατηγορούμε Ελεύθερα κ Δίκαια τους πολιτικούς μας ότι είναι Απατεώνες… Οχι να’μαστε κι εμείς τέτοιοι Μεταξύ μας!!! Αληθινή Αλήθεια, ΑλληλοΣεβασμός κι Ομόνοια Συμπατριώτες μου! Εγώ σας μίλησα Ειλικρινά αλλά Δίκαια! Όχι αυστηρά, μην το πάρετε έτσι κ νομίζετε ότι επιτίθεμαι. Απλά ζητώ να’μαστε Ρεαλιστές μεταξύ μας, όχι να Αλληλοεξαπατώμαστε!

  2. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…….ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ…….Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS…..ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ…..ΑΝΑΘΕΜΑ…..

  3. βρε κουλη αφου βγηκε στον αερα οτη πηγεσ στα αφεντηκα σου και πρην απο σενα πηγε ο γαπ ο τσημπλα και προσπαθησε και ο βεζοσ να δη τα αφεντηκα του χαμενε ξερουμε οτη κανετε μπουληνγκ στουσ ελληνεσ και στην ελλαδα βλακα

  4. Πήγε να υποβαθμίσει το θέμα ο Μητσοτάκης και το έκανε χειρότερο.

  5. ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΛΠ).

    1. να μας πει που τα ειχε βρει ο πατερας του τα 2,000 αρχαια αντικειμενα και γιατι δεν δικαστηκε ολα αυτα τα χρονια ως αρχαιοκαπηλος!
      http://archive.in.gr/news/2000/polit/p_apr02.htm

      βάσει Νόμου, στο Ελληνικό Κράτος, τα σχετικά εγκλήματα και οι αντίστοιχες ποινές, είναι βασικά τα εξής :
      -με κάθειρξη από 5 έως 10 έτη τιμωρείται η κλοπή μνημείου, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ή μνημείου που αφαιρέθηκε από (ευρύτερο) ακίνητο μνημείο, από χώρο ανασκαφής ή μουσείο ή συλλογή ή αποθήκη αρχαίων. Αν η πράξη τελέστηκε από περισσότερους που ενώθηκαν γι’ αυτό το σκοπό ή από δράστη που τελεί κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια τέτοιες κλοπές, το ανώτατο όριο ποινής, αυξάνεται στα 20 έτη.

      -η υπεξαίρεση μνημείου τιμωρείται επίσης με την ίδια ποινή (5 έως 10), όταν το μνημείο είναι μεγάλης αξίας ή τελείται κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια η υπεξαίρεση.

      -η πράξη της αποδοχής και διάθεσης περαιτέρω αρχαίων μνημείων, τιμωρείται επίσης με κάθειρξη από 5 έως 10 έτη, αν είναι μεγάλης αξίας και ο δράστης γνωρίζει ότι είναι κλεμμένο, ενώ αν τελείται κατ΄επάγγελμα ή κατά συνήθεια, πάλι αυξάνεται η ποινή έως τα 20 έτη.

      -η φθορά (καταστροφή, βλάβη, ρύπανση, αλλοίωση) μνημείου, που βρίσκεται σε δημόσιο (ανοικτό ή κλειστό) χώρο, τιμωρείται με φυλάκιση από 2 έως 5 έτη, ενώ αν η πράξη έγινε από πολλούς ή οργανωμένα και το μνημείο έχει ιδιαίτερα μεγάλη αξία, επιβάλλεται κάθειρξη από 5 έως 10 έτη. Αν η φθορά έγινε από αμέλεια, τιμωρείται με φυλάκιση έως 2 χρόνια.

      -η χωρίς άδεια ανασκαφή για ανεύρεση ή αποκάλυψη αρχαίων, τιμωρείται με κάθειρξη από 5 έως 10 έτη, ενώ αν η ανασκαφή γίνεται μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους ή κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια, η κάθειρξη μπορεί να φτάσει τα 20 έτη.

      -όποιος χρησιμοποιεί ανιχνευτή μετάλλων ή άλλα όργανα, χωρίς την απαραίτητη άδεια, τιμωρείται με φυλάκιση από 3 μήνες έως 5 χρόνια, ενώ αν ο δράστης ψάχνει μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους ή το επιχειρεί κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια, τιμωρείται με φυλάκιση από 3 έως 5 χρόνια.

      -τέλος, όποιος εξάγει ή επιχειρεί να εξάγει στο εξωτερικό, μνημεία και εν γένει πολιτιστικά αγαθά, τιμωρείται με κάθειρξη από 5 έως 10 έτη.

  6. η λεσχη μπιλτεμπεργκ θελει το καλο μας…και ο κουλης φροντιζει γι αυτο….θελει να γινει προθυπουργος εστω κι αν οι ελληνες εκληψουν απ τη χωρα…σεισμος λοιμος καταποντισμος και ο κουλης προθυπουργος….

  7. Ο Θεούλης λέει σε 5 χρόνια το κινητό μας θα είναι ένας τρόπος ηλεκτρονικής πληρωμής θα ακουμπας τη συσκευή στο τερματικό και θα πληρώνεις ας του πει κάποιος ότι αυτό γίνεται εδώ και χρόνια και όχι σε 5χρονια χαχαχαχ ΕΛΕΟΣ

  8. Με συγκινισες ρε κουλη. τι ωραια που τα λες ρε πατριωταρα. αισταδιαλα μωρη λερα.

  9. Μεγάλη κουφάλα ο Χατζηνικολαου, βαλτός πρέπει να ήταν.

  10. ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΌ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΎΝ ΠΡΑΚΤΙΚΆ…..ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΎΝ ΕΛΕΎΘΕΡΑ….ΣΥΝΕΠΏΣ ΌΤΑΝ ΜΙΛΟΎΝ ΣΤΑ ΜΈΣΑ ”ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΚΟΙΜ ” ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.

  11. Δηλαδη με το πλαστικο χρημα θα μαζευουν και τους φορους απο τους φορολογικους παραδεισους?

  12. Μα σαφώς και χρειάζεται το πλαστικό χρήμα για να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή…άλλωστε ως γνωστόν οι μίζες,τα θαλασσοδάνεια,οι σκανδαλώδεις συμβάσεις και τα χρήματα που φυγαδεύουν οι πολιτικοί και νταβατζήδες στο εξωτερικό…όλα αυτά γίνονται μέσω πιστωτικών καρτών…

  13. η λέσχη Μπίλντερμπεργκ EINAI MIA ΟΜΑΔΑ ΜΑΣΟΝΟΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO TOY ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ

  14. Πέρυσι είχαμε δει λέει για τη χρήση του πλαστικού χρήματος και μέχρι φέτος όλες οι χώρες το πέρασαν και το χρησιμοποιούν πως γίνεται αυτό; (άρα δίνουν εντολές απο εκει κα ιεκτελούν)
    Απάντηση:
    Ναι, καλό είναι να έχουμε πλαστικό χρήμα (για αρχή και κάρτες και κανονικό-οτι να ‘ναι)
    Δημιούργησαν οι ίδιοι φοροδιαφυγή και φοροδιαφεύγουν, επί 40 χρόνια τα λεφτά των φορολογούμενων τρώγονται και ουδεμία σχέση έχουν με ανάπτυξη, η εφορία όπως και αν έχει είναι ξένη επιχείρηση για ποια φορολογία μιλας;
    Συμπέρασμα:
    Τρώγανε, θα τρώνε, και θα σας τα πέρνουν με κάρτες και ηλεκτρονικά πιο εύκολα αλλά αυτοί αν θέλουν και οτι θέλουν πάλι θα χρησιμοποιούν. Για εσας ισχύουν οι νόμοι που ΕΜΕΙΣ βγάζουμε. Σωστή Δημοκρατάι ωραίος.

  15. ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!! ΕΝΑΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    1. Μην βρίζεις γιατί ο Χατζηνικολάου έβγαλε ειδήσεις…

  16. και τί δουλειά έχεις κούλη στη λέσχη μπίλντεμπεργκ? μήπως είσαι μασώνος? πιόνι της νέας τάξης πραγμάτων? θες να γίνεις πρωθυπουργός?θα σώσεις την Ελλάδα?και γιατί τόση μυστικότητα, τί λέτε τέλοσπάντων? κρύβονται μόνο όσοι κάνουν βρωμοδουλειές…οι καθαροί δεν έχουν κάτι να κρύψουν! με την αχρήματη κοινωνία που υποστηρίζεις θίγεται η προσωπική ελευθερία του ανθρώπου? θέλετε να μας βάλετε τσιπάκια, να μας παρακολουθείται όπως τα σκυλιά? ντροπή σου υποταγμένε στον αντίχριστο! τον αντίχριστο υπηρετείς πιόνι της παγκοσμιοποίησης…άντε γεια!!!

  17. Για τον πατέρα του τον ρώτησε κανείς ;;;;;;

  18. Κατά την γνώμη μου…
    Τι χαριτωμένα που τα λέει, στην πράξη πάλι οι Άνθρωποι θα πληρώσουν τα ύπουλα σχέδια τους …Ήθελα να ξέρω ποιους δουλεύουν…
    Λένε μια Αλήθεια, κ την ανακατεύουν μέσα σε πολλαπλά χαριτωμένα παραμυθάκια…

  19. πριν κάποια χρόνια μας έλεγαν οτι η λέσχη Μπίλντερμπεργκ ήταν στο κύμα της φαντασίας μας ,τώρα υπάρχει αλλα ειναι απλώς μια συγκέντρωση ,σιγά σιγά μαθαίνουμε την αλήθεια.

  20. Γιατι ειναι κρυφη η ατζεντα; Γιατι δεν υπαρχουν πρακτικα;

Comments are closed.