Το άγχος των εξετάσεων στο πανεπιστήμιο… ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να κάνει σέξ με … πρόβατο!

Κοινοποίηση:
dolly_provato_klonos

Για σεξουαλική επίθεση σε πρόβατο κατηγορείται φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Ο 23χρονος ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη κατά λάθος από άγχος και μόνο άγχος. Και το βρίσκει λογικό; Ελα Χριστέ και Παναγία…. Όπως λέει έκανε επειδή ήταν αγχωμένος με τις τελικές εξετάσεις.

Ο 23χρονος έγινε αντιληπτός από τις φωνές του μέσα στις σιταποθήκες του τμήματος γεωργίας, από έναν περαστικό που άκουσε τις φωνές του ζώου και πήγε να δει τι συμβαίνει. Ο μάρτυρας της σεξουαλικής επίθεσης ….. κάλεσε την αστυνομία, με τις αρχές να αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε ζώο, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι φοιτητές του πανεπιστημίου εξέφρασαν την οργή τους και αστειεύτηκαν με το περιστατικό στο διαδίκτυο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: