Το απέραντο αδελφάτο της Ευρώπης: Στις Βρυξέλλες άλλαξαν τα φανάρια (!) για να γιορτάσουν την “ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια”!

Κοινοποίηση:
αδελφατο

Στην φωτογραφία από τις Βρυξέλλες σε διάβαση πεζών, τα φανάρια άλλαξαν. Σαν μέρος της εκδηλώσεως «Gay Pride Festival» τα φανάρια σε επτά κεντρικά σημεία της πόλης άλλαξαν και στο κόκκινο δείχνει δύο «άντρες» να κρατιούνται χέρι-χέρι με μια καρδούλα ανάμεσα τους και στο πράσινο δύο «γυναίκες» να κρατιούνται χέρι-χέρι επίσης.

Και για να ξεκαθαρίζουμε, σε όσους προλάβουν να τρέξουν να μας κατηγορήσουν ως… “ρατσιστές”, είμαστε υπέρ της αυτοδιάθεσης των ανθρώπων και υπέρ της αυτοδιάθεσης των οργάνων, των εσοχών και των προεξοχών του σώματος…

Δεν είμαστε όμως υπέρ της επιβολής αυτής της αυτοδιάθεσης στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο, δηλαδή δεν είμαστε υπέρ του να δεχτούμε να βάλουμε στο μυαλό μας όλα αυτά που κάποιοι βάζουν στον πισινό τους.

kostasxan.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Παλιά στα χρόνια του παππού μου τους λέγανε γυναικοτούς, στα χρόνια του πατέρα μου πούστηδες, στα χρόνια
    τα δικά μου γκέι. Στο μελλόν τα παιδιά μου θα τα αναγκάσουν να τους λένε φυσιολογικούς

  2. Σε λίγο θα μας βάλουν να λέμε στα παιδιά μας στη προσχολική αγωγή ότι ο Γρηγόρης(πράσινο φανάρι) και ο Σταμάτης(κόκκινο) εγαμιώσαντο. Ντροπή και αίσχος
    Σκατά στο Τσίπρα και κάθε συριζαίο

Comments are closed.