Το… γιόρτασε με καυτά εσώρουχα η φοιτήτρια υποψήφια του Λεβέντη

Κοινοποίηση:
lebentis ksanthia

Η  Ένωση Κεντρώων βρίσκεται μεταξύ των κομμάτων που σχηματίζουν τη νέα Βουλή.

Μάλιστα, ο… ενθουσιασμός για τη δικαίωση του εμβληματικού ηγέτη του κόμματος είναι τόσο μεγάλος, που οι πιστοί οπαδοί το… γιόρτασαν… δεόντως. Όπως για παράδειγμα η Λίτσα Χάρου, φοιτήτρια επικοινωνίας και ΜΜΕ και μέλος της Ένωσης Κεντρώων.

Για όσους δεν… γνωρίζουν, η ξανθιά καλλονή, μέσω του προφίλ της στο twitter – το οποίο δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινό ή κάποιος θέλει να… trollάρει – είχε τονίσει πως αγόρασε καυτά εσώρουχα για να γιορτάσει την είσοδο του Βασίλη Λεβέντη στο Κοινοβούλιο. Και το τελευταίο… χτύπημα, ήρθε μετά τα πρώτα αποτελέσματα, όπου έγραψε: «Γατάκια ας προσέχατε, μη με ψάξετε ως το πρωί, θα είμαι απασχολημένη!».

litsaxarou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτή η ρουφιάνα φταίει για το χρέος. Δίκιο έχετε. Κάτι έμαθα (άσχετο) ότι η Ζωή θα δικαιούται (ως πρώην Πρόεδρος) αμάξι κρατικό, μπάτσους, γραμματεία και γραφείο με χρήματα του Έληνα πολίτη, αυτό να υποθέσω δεν σας ενοχλεί.

  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ??? ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ Κ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΦΑΝΩΝΕ ΘΕΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

  3. Το αντιδοτο στην κριση ξανθο μουνι τρελλο γαμησι.

  4. Μέχρι και οι βουλευτές του τον έχουν πάρει στο ψιλό. Ας προσέχατε.

Comments are closed.