Το γύρο του κόσμου το “ΧΑΖΟ” αστείο του ΣΟΙΜΠΛΕ στον Λιου για την ΕΛΛΑΔΑ…

Κοινοποίηση:
xazo-asteio

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το γερμανικό οικονομικό πρακτορείο ειδήσεων MNI ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να έχει δηλώσει ότι είπε στον Αμερικανό ομόλογό του Τζακ Λιου – «να σώσει η Γερμανία το Πουέρτο Ρίκο και οι ΗΠΑ την Ελλάδα».

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Σόιμπλε ανέφερε ότι η Κριστίν Λαγκάρντ έχει δίκιο που λέει ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο χωρίς κούρεμα.

«Το ΔΝΤ έχει δίκιο. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα κούρεμα για να καταστεί το χρέος της βιώσιμο», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, προσθέτοντας ωστόσο ότι «κούρεμα δεν μπορεί να γίνει γιατί κάτι τέτοιο θα παραβίαζε τους κανόνες της Ευρωζώνης».

«Η Ελλάδα πρέπει να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες δράσεις προκειμένου να υπάρξει χρηματοδότηση», επεσήμανε και συνέχισε: «Μία νομισματική ένωση, όπως η δική μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία πρόσκληση για όσους δεν τηρούν τους κανόνες. Αυτό αποκαλείται ηθικός κίνδυνος», συμπλήρωσε σύμφωνα με το Reuters.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: