Το επικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τον ανορθόγραφο πρωθυπουργικό σύμβουλο Νίκο Καρανίκα!

Κοινοποίηση:
καρανικας


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ.

  2. Η ΦΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ. ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  3. Το σχόλιο που μπορεί να κάνει κανείς για το συγκεκριμένο βίντεο κ.Κανάκη είναι το εξής… Η Δημοκρατία είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης. Δεν είναι ούτε ιδεολογία, ούτε επιστήμη, φυσική, μαθηματικά, είναι ΣΥΣΤΗΜΑ. Αυτό το σύστημα λένε πως είναι το καλύτερο… Όμως αυτό το σύστημα είναι άδικο καθώς λέει για ένα ζήτημα διαφωνίας, απ τους 10, οι 7 έχουν δίκιο και οι 3 άδικο άσχετα αν η λογική δεν αρμόζει στην απόφαση των 7. Αρα λοιπόν, ότι και να συμβαίνει θα ισχύει οτι λένε οι 7 ή οι 6 απ τους 4 κοκ. Αρα με την ποσότητα αποφασίζεις για την ποιότητα. Επίσης είναι και ανήθικο το σύστημα γιατί ένας επιστήμονας, ένας ιατρός, έχει τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με έναν πολίτη χωρίς βασικές γνώσεις. Μια εργαζόμενη έχει ίδια πολιτικά δικαιώματα με μια πόρνη. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΌΛΑ ΠΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.

    1. είναι το μικροτερο κακο πολίτευμα. Αν είχαμε ναζιστικο καθεστως εσυ θα ησουν σκλαβος

      1. Για να το λές ή έχεις ζήσει ναζιστικό καθεστώς, ή έχεις υποστεί ιδεολογική προπαγάνδα. Όπως και να έχει και στη Δημοκρατία που ζούμε κι έτσι όπως την έχουν κάνει ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ….

  4. και οι ραδιοαρβυλα ειναι μπολσεβικοι μισελληνες καθεστωτικοι προπαγανδιστες του κομουνισμου και τις φασιστερας και υπερ των λαθρομεταναστων, εναντιον των ελληνων, το ιδιο πραγμα με τον καρανικα δηλαδη….

  5. Τι αρχοντολινατσα ειναι αυτος ο μπαρμπανικας;

Comments are closed.