Το «Ισλαμικό κράτος» κατέλαβε πεδίο άντλησης φυσικού αερίου στη Συρία-Θα κάνουν πάλι «χρυσές δουλειές» με τον Ερντογάν!

Κοινοποίηση:
islamiko-kratos

Οι εξτρεμιστές του «ισλαμικού κράτους» ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι ανέλαβαν τον έλεγχο ενός πεδίου φυσικού αερίου στην κεντρική επαρχία της Χομς, το δεύτερο πεδίο φυσικού αερίου που καταλαμβάνουν σε μια εβδομάδα μετά από μάχες με τις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας.
Οι εξτρεμιστές δημοσίευσαν, μάλιστα, 18 φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τη σημαία τους στην αντλία φυσικού αερίου στο Γιαχάρ, ενώ άλλες φωτογραφίες δείχνουν όπλα και οχήματα τα οποία κατάσχεσαν, όπως γράφει η Αϊντινλίκ που μεταφράζει το echedoros-a.gr.

Το «ισλαμικό κράτος» κατέχει, ήδη, το ένα τρίτο της Συρίας, καθώς και εκτάσεις του Ιράκ και αποκαλούν όλη αυτήν την γεωγραφική έκταση ως ΄Χαλιφάτο’, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται πετρελαιοπηγές και κοιτάσματα φυσικού αερίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: