Το κορμί της Αμερικανίδας ηθοποιού Γκάμπριελ Γιούνιον «τρέλανε» τη Μύκονο

Κοινοποίηση:
union

«Τρέλανε» τη Μύκονο η Αμερικανίδα ηθοποιός Gabrielle Union. Η 44χρονη εμφανίστηκε σε παραλία του νησιού των Κυκλάδων με ένα δίχρωμο μπικίνι που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο και αψεγάδιαστο σώμα της.
Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή υποδυόμενη την Dr Courtney Ellis στην τηλεοπτική σειρά του καναλιού CBS, City of Angels, βρίσκεται στο νησί των Ανέμων μαζί με τον σύζυγό της και αστέρι του ΝΒΑ Dwyane Wade. Όπως θα διαπιστώσετε, η Union διαθέτει ένα κορμί που άνετα θα ζήλευαν οι 20άρες. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Αμερικανίδα ηθοποιός απόλαμβανε την επαφή με το νερό και τις ζεστές ακτίνες του ήλιου να «λούζουν» το κορμί της.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, η Union και ο σύζυγός της, κάνουν παρέα με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ, τον «άνθρωπο- αστρπή», Usain Bolt, ο οποίος επίσης διασκεδάζει στην Μύκονο.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: