Το μήνυμα Τσουκαλά στα βαζέλια μετά την Άρσεναλ! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
tsoukalas

Το δικό του μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έστειλε ο Τάκης Τσουκαλάς, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Emirates.

Δείτε τι έκανε στο παρακάτω βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. εμεις οταν ημασταν νεοι αγαπουσαμε τις ομαδες μας επειδη επαιζαν μεσα ελληνες παικτες οπως ο Δεληκαρης ο Δομαζος ο Καψης ο Παπαιωαννου ο Κουδας κλπ… Σημερα οι ομαδες ειναι ξενες και ελληνοπουλα δεν παιζουν πια.. Προς τι λοιπον η χαρα ολων αυτων των αρρωστων και νοσηρων τυπων ; Θλιψη σκετη και καταντια και για αυτο και βαλλεται η παιδεια μας.. Για να ειναι τοσο σμορφωτα και υπαναπτυκτα τα παιδια μας να κολοκοπανιονται στα γηπεδα για ξενους μισθοφορους.

  2. Αυτό είναι το επίπεδο του μέσου Έλληνα για αυτό καταντήσαμε έτσι.
    Εγώ ο ψευτόμαγκας του χωριού να κλέβω και να κάνω λαμογιές και οι άλλοι να πάνε να…
    Ευχαριστούμε τους Τσουκαλάδες-Μητρόπουλους-Θεοδωρίδηδες κ.λ.π που επιβεβαιώνουν κάθε φορά τι εστί ΟΣΦΠ.
    Μην ξεχάσουμε τους ανάλογους προέδρους τους που διώχθηκαν μόνο για κακουργήματα (Σαλιαρέληδες, Κοσκωτάδες, πράκτορας Σώκρατες και οο μπούμπουκας Μαρινάκης που διώκεται μόνο για 5 κακουργήματα.

    Κατα τ’ άλλα ο Αθηναϊκός στην μια παρουσία του αποκλείστηκε στην παράταση απο τη Μάντζεστερ. Ο ΟΣΦΠ με συνεχή παρουσία στα 15 χρόνια και 22εκ€ το χρόνο μόνο καμια νίκη φωτοβολίδα στους 32 και τέλος. Για τον Ευρωπαίο ΠΑΟ του παρελθόντος η πρόκριση στους 16 δεν λογίζονταν καν επιτυχία.
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΦΠΟυδες έχει δράκο.

Comments are closed.