ΤΟ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ» ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ! Το ανορθόγραφο tweet την ώρα της συνέντευξης στην ΕΡΤ!

Κοινοποίηση:
tsipras_ertSL2-600x293

Ανορθόγραφος… συνελήφθη ο Αλέξης Τσίπρας, και δεν είναι η πρώτη φορά, την ώρα της συνέντευξης του στην ΕΡΤ που μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένη στις 10 το βράδυ.

twitter_tsipras-600x172

Στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter έγιναν αρκετές αναρτήσεις με ατάκες που έλεγε στη συνέντευξη. Σε μια από αυτές, προφανώς οι στενοί του συνεργάτες και όχι ο ίδιος, έγραψαν: «Ανύποτη τραγωδία αυτό που συνέβη στο Φαρμακονήσι. Οι θάλασσες ξεβράζουν μικρά παιδιά και δεν χωράνε λαϊκισμοί». Φυσικά η λέξη «ανύποτη» δεν γράφεται με «υ» αλλά με «ει» (ανείποτη).

Ήδη το μαργαριτάρι έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ Κ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΛΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ Κ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΝΑ ΔΙΔΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  2. Κ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ Κ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΛΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ Κ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΝΑ ΔΙΔΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  3. Βασικά ούτε “ανείποτη” γράφεται η λέξη, αλλά “ανείπωτη”. Τέλος πάντων.
    Όπως και να ‘χει, ο Τσίπρας όπως και όλοι οι αριστεροί, δε δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ελληνική γλώσσα, αφού όπως και καθετί άλλο ελληνικό, την μισούν.

  4. Το ορθογραφικό λάθος γίνεται και απο κεκτημένη ταχύτητα. Η ψευτο-ανθρωπιστική στάση του είναι χειρότερη απο τέτοια λάθη. Ολόκληρη Γερμανία δεν μπορεί να πιάσει τους διακινητές ή δεν ξέρει ποιοι είναι; Αφού κάποιοι πολιτικοί λυπούνται αυτα τα παιδιά γιατί δεν τους δεχονται κατευθείαν στην χώρα τους με συνεννόηση με την Τουρκία; Να στείλουν Γερμανούς να κάνουν την ταυτοποίηση στην Τουρκία και να πανε αεροπορικώς όπου θέλουν. Γιατί πολύ απλά χέστηκε και η Μέρκελ και όλο το συνάφι, όσοι περισσότεροι πεθαίνουν στην διαδρομή τόσο το καλύτερο για αυτούς. Ούτε καμιά επίπληξη, ούτε κανένα εμπάργκο στους Τούρκους δεν έκαναν ενώ ξέρουν και οι πέτρες ότι είναι και η κυβέρνηση των Τούρκων στο κόλπο.

  5. Οι πολλες καταληψεις ειδατε που οδηγουν! Α ρε τι μας κυβερνανε τοσα χρονια! Ρεζιλιδες

  6. papalampros μη τον κοροιδευεις και πολυ αλλα παρα πολυ!
    το ανυποτη γραφεται ανειπωτη με ει και ω.
    2 ειναι τα μαργαριταρια του mr.Alexis ex prime minister τρομαρα του…

Comments are closed.