Το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο έτοιμο για την παρθενική του πτήση! Με άνοιγμα φτερών μεγαλύτερο από…γήπεδο ποδοσφαίρου! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
562611_ff9eb50903-b25c44eae04f47f3

Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη πτήση του μεγαλύτερου αεροσκάφους στον κόσμο. Το γιγαντιαίο αεροσκάφος αποτελείται στην ουσία από δύο ενωμένα Jumbo 747. Το αεροσκάφος έχει έξι κινητήρες και 28 τροχούς, ενώ το άνοιγμα των πτερυγίων του φτάνει τα 117 μέτρα.

Η πρώτη πτήση θα γίνει στην έρημο Μοτζάβε, στην αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνια Το συνολικό βάρος του αεροσκάφους φτάνει τους 590 τόνους, ωστόσο δεν θα μεταφέρει επιβάτες. Προορίζεται ως πλατφόρμα εκτόξευσης πυραύλων.

Το τριμελές πλήρωμα θα έχει θέσεις καθίσματος μόνο στη δεξιά άτρακτο για να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το αεροσκάφος.

Δείτε το γιγαντιαίο αεροσκάφος:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. δεν μου καλαρεσει το σχεδιο…δεν το βλεπω για πολυ στον αερα…αλεξιπτωτα εχουν εκει μεσα?
    φυσικα ειμαι παντελως ασχετος απο αεροναυπηγικη και πτησεις αεροπλανων..σαν να λεμε απλα και λαικα οτι απο ιατρικη ξερω μονο να περνω με ασφαλεια κανενα ντεπον και καμια εντριβη.
    ..αλλα με το ματι του παντελως ασχετου επειδη το ανοιγμα των φτερων ειναι τεραστιο,το ανοιγμα των ενδιαμεσων φτερων επισης πολυ μεγαλο σε συγκριση με το βαρος και το μηκος των δυο ατρακτων,δεν θα επρεπε οι ουρες να ειναι ενωμενες ωστε να μην εχει (απλα και λαικα) παλαντζαρισμα κατα μηκος και πλατος στις ισχυρες αναταραξεις?
    συγγνωμη απο ολους τους αεροναυπηγους και πιλοτους μας, αν αυτο που λεω ειναι εξωπραγματικο.
    αν μπορει καποιος πιλοτος η καποιος που ξερει να πει τη γνωμη του.

Comments are closed.