Το μεγαλύτερο “ΨΩΝΙΟ” της ελληνικής τηλεόρασης λέγεται Γιώργος Παπαδάκης! Θέλει η “π@@τ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”! Μπαρμπά – Γιώργο πες τα πουθενά αλλού αυτά εμείς σε ξέρουμε! Ψοφάς για ΝΟΥΜΕΡΑ και το παίζεις ιστορία! ΔΕΙΤΕ το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
bfg-353x221

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποφάσισε να ρίξει «πόρτα» στον Πέτρο Κωνσταντινέα, μετά τη διαμάχη που είχε τη Δευτέρα με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

13ae8ed3c3c1de5eb3d9214308eeafc1-696x464

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε την Τρίτη πως ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι υπερήφανος για τη χθεσινή συμπεριφορά του) δεν θα ξαναπάει καλεσμένος στην εκπομπή του επειδή «δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του».

“Δεν ήξερες λέει ότι ο Κωνσταντινέας είναι εκρηκτικός τύπος; Δεν παρακολουθώ την δραστηριότητα του κυρίου Κωνσταντινέα. Πρώτη φορά τον είδα και δεν θα ξανάρθει και εδώ γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του” σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παπαδάκης. Εμείς τώρα τι να πούμε και τι να σχολιάσουμε; Δηλαδή ο μπαρμπά – Γιώργος θέλει να μας πει ότι δεν γνωρίζει ποιος έρχεται στην εκπομπή του. Η χαρά της “κλείστρας” η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” δηλαδή. Του πασάρεις όποιον καλεσμένο θες για το πάνελ και ξεμπερδεύεις. Ασε μας ρε Γιώργο. Εμάς βρήκες; Σε ξέρουμε από παλιά αδερφέ! Σε λίγο θα μας πει ότι δεν ήξερε ότι και ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι εκρηκτικός χαρακτήρας.  Ας θυμηθούμε πάλι το χαστούκι στην Κανέλλη γιατί αν μη τι άλλο είναι παντός καιρού το βιντεάκι. Δεν του άρεσε μωρέ του Παπαδάκη το show! Του έκατσε στραβά του καημένου!

Αντίθετα, ο Άδωνις θα ξαναπάει. Ποιος θυμάται τώρα παλιότερες εμφανίσεις του στην εκπομπή;;; Εεεε Γιώργο;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΟΞΩ ΓΙΔΟΚΕΦΑΛΗ ΞΙΔΑΤΗ…
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΡΑΦΛΟ ΒΕΛΟΣ

  2. οποτε τον βλεπω σε βιντεο κολλαει το μυαλο μου σε προκαθορισμενες λεξεις
    ταμαχι ταμαχι ταμαχι ταμαχι ταμαχι
    τα σαβανα δεν εχουν τσεπες τα σαβανα δεν εχουν τσεπες τα σαβανα δεν εχουν τσεπες τα σαβανα δεν εχουν τσεπες

Comments are closed.