Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του αιώνα: «Οι πολιτικοί είναι π@@$νας γιοι!» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
6CE2F6E476109D959DD9BB3D4C5173A1

Απίστευτο ξέσπασμα της… μαμάς του Σέρχιο Αγουέρο, με αφορμή τις έντονες επικρίσεις προς τον Λιονέλ Μέσι μετά τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, η Αντριάνα Αγουέρο υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη και πολύ καλό φίλο του γιου της, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο δημοσιογράφων και φιλάθλων μετά την ήττα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής από τη Χιλή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Στο κείμενό της, μάλιστα, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για όσους βρίζουν τους ποδοσφαιριστές, ενώ επιτίθεται και στους πολιτικούς.

 Διαβάστε τι έγραψε:

«Μία ημέρα μετά τον τελικό, προσπάθησα να αναλύσω αποστασιοποιημένα όσα λέγονται. Ας υποθέσουμε ότι εσείς είσαστε οι καλύτεροι στη δουλειά σας και οι εργοδότες σας ζητούν να δουλέψετε και στις διακοπές σας. Θα το κάνατε; Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας το κάνουν. Μετά από έναν χρόνο μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα μπορούσαν να τα αφήσουν όλα και να είναι μαζί τους. Αντίθετα, αφήνουν τις οικογένειές τους για να είναι με την εθνική ομάδα. Εσείς θα το κάνατε;

Άλλοι τους κατηγορούν ότι είναι εκατομμυριούχοι πουτ@ν@ς γιοι. Σε ποιόν δεν αρέσει να είναι εκατομμυριούχος; Και, σε κάθε περίπτωση, τα κέρδισαν αυτά τα λεφτά δουλεύοντας επειδή είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν. Εκατομμυριούχοι πουτ@ν@ς γιοι είναι οι πολιτικοί, που όλοι ξέρουμε πως έκαναν τις περιουσίες τους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έδιναν τη μισή περιουσία τους για έναν τίτλο ή για να περπατούν με το κεφάλι ψηλά σε αυτή τη χώρα, που μόνο απαιτήσεις έχει από τους παίκτες. Στη συνέχεια, μπορούμε να αναλύσουμε τακτικές, στρατηγικές, τι έκανε ο ένας και ο άλλος. Σίγουρα θα μου άρεσε να δω την ομάδα πρωταθλήτρια, διότι θέλω να νικούν σε όλα. Να ψάξετε την χαρά στις οικογένειας και στους φίλους σας και όχι σε ένα ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα, που ήταν κακό».

xespasma
sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: