ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ: Η ΝΑΣΑ… πληρώνει εθελοντές για να μείνουν 70 μέρες ξαπλωμένοι καπνίζοντας μαριχουάνα

Κοινοποίηση:
EXPIREMENT_569_355

Δίνει 18.000 δολάρια στον κάθε εθελοντή που θα αράζει και θα …”πίνει” το χόρτο του! Πρόκειται σίγουρα για ανατρεπτικό πείραμα από τη NASA. Ψάχνει εθελοντές που να μπορούν να μείνουν 70 μέρες στο κρεβάτι και να καπνίζουν μαριχουάνα. Και αυτό με αμοιβή 18.000 δολαρίων! Το συγκεκριμένο πείραμα είναι μέρος της σειράς των “Rest Studies” της NASA, με τους εθελοντές να μπορούν να διαβάζουν επίσης βιβλία, να χρησιμοποιούν το Skype, να παίζουν παιχνίδια αλλά και να καπνίζουν μαριχουάνα. Το πείραμα γίνεται προκειμένου να βρεθούν τρόποι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και καλή υγεία των αστροναυτών κατά τη διάρκεια παρατεταμένων διαστημικών ταξιδιών.

Οι επιστήμονες θέλουν επίσης να καταλάβουν πώς η μαριχουάνα θα επηρεάσει το σώμα και ποιες σωματικές αλλαγές θα συμβούν κατά τη διάρκεια του διαστημικού ταξιδιού, όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ. Θα δημιουργηθούν δύο ξεχωριστές ομάδες, με τους εθελοντές να χωρίζονται σε αυτούς που αθλούνται και αυτούς που δεν κάνουν γυμναστική. Η πρώτη ομάδα θα ασκείται με ειδικό εξοπλισμό ενώ τα πράγματα για τους άλλους εθελοντές θα είναι πιο χαλαρά. Όλοι τους θα περάσουν από διάφορες ιατρικές εξετάσεις για τον έλεγχο μεταξύ άλλων καρδιάς, οστών, μυών, νευρικού, κυκλοφορικού και ανοσοποιητικού του συστήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΝΑΣΑ ελα Ελλαδα ακριβως αυτο κανουν πολλοι εδω, ετοιμα τα αποτελεσματα για την ερευνα, Σπαρτιατισσα μισα μισα τα λεφτα, εσυ για την αναρτηση και γω για την ιδεα. Δηλωνω και εθελοντης για νεα ερευνα, αυνανισμος σε μηδενικη βαρυτητα, αλλα και ιδεα ταυτοχρονα για νεα ταινια του τζιμι καμερον με τιτλους: μαλακας στο κενο, διαστημικη μαλακια, αστρικος αυνανισμος, the white side of the moon, να συνεχισω? Παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου στο 694 635 77 33 για οτιδηποτε νεοτερο

Comments are closed.